Ferenc pápa már megint olyan dolgot nyilatkozott ki, ami egész Európát felkavarta...

2020. július 3., péntek




Hogy mondhat egy a keresztényeket és Európár, Rómát képviselő pápa ilyet? Kinek "dolgozik" ő valójában?

„A migránsok mindannyian abban reménykednek, hogy van bátorságunk ledönteni azt a falat, amelyet a kényelmes és néma cinkosság emelt elhagyatottságuk köré”

Ezt az elképesztő butaságot bírta mondani Ferenc a minap. Józan paraszti ésszel azonnal tudható, hogy ennek a valóságtartalma nulla.

Sokak szerint Ferenc pápa valójában nem is Európa érdekeit nézi.

Sőt, vannak olyan vélekedések is, miszerint ő valójában egy beépített ember. Egy olyan fontos befolyással bíró személy, aki látványosan azon dolgozik, hogy az embereket és a közvéleményt befolyásolja a menekültek segítésének irányába.

Vagyis ő maga is segíti a migrációt, legyen ez bármennyire is tudatos nála.

Ezzel önmagában nem lenne baj. Mindenkinek meglehet a saját magánvéleménye a dolgokról. Azonban amikor valaki a széles nyilvánosság előtt szólal fel, a szavainak súlya van.

Ezreket, sőt, milliókat tud ugyanis befolyásolni ezzel.

Sokan kiakadtak a mondatain, ugyanis nem értik, miért bélyegzi meg kényelmes és néma cinkossággal a kontinenst, hiszen mással sem foglalkozott fél Európa, csak hogy a menekülteket befogadja, gondozza, pátyolgassa, még akkor is, amikor kontinens-szerte folyamatos terrorfenyegetettség is van emiatt.

A kérdés csak az, hogy Ferenc tényleg azt hiszi, hogy az a valóság az illegális migránsok beözönlésével kapcsolatban, amiről ő szónokol?

Ugynaius miközben ő a szolidaritásról, és Európa ekézéséről beszél, aközbne keresztények ezerit gyilkolják nap mint nap a hitük miatt, iszlám uralta régiókban, keleten.

Ezen pedig érdemes lenne kicsit elgondolkodnia az öregnek...

OSZD MEG másokkal is!

európa durva menekültek botrány felháborító ferenc pápa


Megtekintések száma: 48247





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet