Ferenc pápa tudja, hogy hogyan is néz ki a reptiliánok vezére, maga a gonosz?

2017. május 6., szombat




Megdöbbentő állításai vannak az elsőszámú egyházi vezetőnek

Ferenc pápa rengeteget mesélt már az ördögről, és nem fél beszélni róla. A Sátánnak rengeteg különféle neve van, de legtöbbször sárkányként, vagy valamiféle nagy hüllőként szoktak rá hivatkozni.

Az évezredek során az emberi kultúrában és vallásban számos változata alakult ki.

Ferenc pápa szavaiból ugyanakkor kitűnik az is, hogy a gonoszt nem úgy látja és érzékeli a világunkban, mint egyfajta mitikus lényt.

Elmondása szerint a gonosz hüllő képe egy konkrét személyben testesül meg. Többször is említi, mint az egyház és a templomok, valamint a Vatikán legfőbb ellenségét.

Ferenc pápa az utóbbi időkben azt is elmondta, hogy a keresztények előtt nehéz időszak áll: nem csak Jézus eljövetele van egyre közelebb, hanem a Sátáné is.

Sokakban felmerült már, hogy Ferenc pápa leírása nagymértékben egyezhet az úgynevezett reptilián faj egyediről készült leírásokkal.

Vagyis ez azt is jelentheti, hogy Ferenc pápa nem másról beszélhet, mint a reptiliánokról, csak burkoltan?

A reptiliánokól az ufó hívők úgy gondolják, hogy egy olyan hüllőszerű földönkívüli faj, mely itt állomásozik a Földön, és évezredek óta megpróbálja átvenni tőlünk a hatalmat.

A reptiliánok alakváltó tulajdonsága is ismert. Vagyis képesek emberi alakot ölteni, így a történelem során rengeteg vezető pozíciót megkaparintottak. állítólag egyes országok vezérkarainak tagjai között is találhatunk ilyet, de sokak szerint maga az amerikai elnök is reptilián.

Céljuk a bolygó teljes egyeduralma, és egyes források szerint már most is ők uralják a Földbolygót.

Nem érdekeltek a konkrét háborúban, mert az mindkét oldal felől veszteségekkel járna. "Békés" és nagyon alattomos módon, mindennapi manipulációval érik el azt, hogy az emberiség önként behódoljon.

Ha létezik Antikrisztus, nagy valószínűséggel reptilián vezér lehet. Egy olyan valaki, aki egy híres, és fontos személy alakját fogja felvenni a végidők kezdete előtt.

Hatalmas csodákat tesz és megbabonázza majd az embereket.

Képesek ugyanis az elmemanipulációra, vagy a telekinézisre is. Éppen ezen tulajdonságaik miatt úgy épültek be társadalmunkba, hogy észre se vettük őket.

Ők irányítják továbbá a gazdaságot, a tőzsdét, a piacot, de még az aktuális közhangulatot is. Az Iszlám Állam létrehozása is az ő művük, hogy leszámoljanak Európával, később pedig a világ többi részével.

Hamarosan tehát porondra léphet az Antikrisztus, melynek megnyerő alakja mögött a egy velejéig rothadt, földönkívüli reptilián fog megbújni. A világot pedig már csak egy másik, szövetséges faj vezetője és képviselője, maga Jézus mentheti meg?

OSZD MEG másokkal is.

ufó ufók idegen idegenek összeesküvés vallás vatikán reptiliánok


Megtekintések száma: 103165





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet