Fidel Castronak tudott a földönkívüliek létezéséről: egy titkos orosz komplexumban tett látogatást halála előtt?

2019. október 28., hétfő




Különös információk és dokumentumok bizonyíthatják, hogy a kubai diktátor olyan információk birtokában volt, melyek az idegen élet létezését bizonyíthatják itt a Földön.

A nemrég elhunyt kubai diktátorral, és életével, politikai és egyéb kapcsolataival kapcsolatban számtalan összeesküvés elmélet és találgatás került már napvilágra az utóbbi években.

Azonban hirtelen halála utána rengeteg olyan eddig nem látott dokumentum került elő, és szivárgott ki, melyek arról tesznek tanúbizonyságot, hogy a diktátor bizony képben volt az idegenekkel kapcsolatban.

Fidel Castro 2012. március 29-éln kelt levelében olyan érdekes dolgokról ír, melyek merőben más megvilágításba helyeznek bizonyos dolgokat, és alapjaiban kelthetik fel a gyanút a kormányainkkal kapcsolatban.

A diktátor ugyanis a levelében arról értekezik, hogy mennyire sok olyan tényező van a világon, mely fenyegeti az emberiséget, és az emberiség túlélését.

A sorokban arról is ír, hogy a világ kormányainak csak egy csekély része tudhat a Földön folyó dolgokról, és arról, hogy a bolygónkat rendszeresen látogatják olyan fajok, melyek nem őshonosak a naprendszerünkben.

A népnek azért nem mondják el, mert nem akarnak széleskörű, globális pánikot. Vannak ugyanis olyan katonai szervezetek, kultúrák, melyek képesek lennének egy esetleges idegenek elleni támadással egy bolygóközi háborút kirobbantani.

Annak idején II. János Pál pápával is találkozott, amikor az 1998-ban ellátogatott Kubába. Akkor egy nagyon bizalmas beszélgetésbe elegyedtek arról, hogy vajon léteznek-e más hasonló világok az univerzumban. A részben a pápa szóvivőjeként funkcionáló Navarro Valls is jelen volt, és elsősorban ő válaszolgatott a kérdésekre.

Amikor Fidel Castro feltette neki a kérdést, a Navarro annyit felelt, hogy jelenleg ez az egyetlen lakott bolygó meggyőződése szerint. Ekkor a diktátor a pápa felé fordult, és megkérdezte, hogy ő mit gondol az egészről.

II. János Pál állítólag azt felelte, hogy „99,99% az esélye annak, hogy nem a Föld az egyetlen lakott égitest az univerzumban.”

Már több pletyka keringett korábban is arról, hogy Fidel Castro egyszer egy titkos orosz katonai bázison járt, ahol szemtanúja volt, amint egy teljesen darabjaira szedett, szétszerelt repülő csészealjon dolgoztak különféle kutatók, mérnökök, szakemberek.

Ez még nem minden, ugyanis beszámolt arról, hogy idegen lényektől származó különböző csontokat is mutattak neki, és azt is a lelkére kötötték, hogy soha nem beszélhet az ott látottakról, különbben elmozdítják a hatalmi pozíciójából, és még talán meg is öletik.

Ez még a Szovjetunió bukása előtti években történt, és Fidel Castro soha nem beszélt róla hivatalosan, a megtalált leveleiben azonban részletesen ír az eseményekről.

Hogy nem vagyunk egyedül a világegyetemben, azt egyre több bizonyíték támasztja alá. Egyre nagyobb számban észlelnek azonosítatlan repülő tárgyakat, és egyre több hivatali tisztségviselő áll fel, és vall az idegenek utáni titkos kormányzati akciókról.

OSZD MEG másokkal is!

rejtély rejtélyek összeesküvés bizarr történelem ufó akták fidel catsro


Megtekintések száma: 159677





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet