Figyelem: gyermekrablás történik országszerte: a polgárőrség kiadta a figyelmeztetést!

2018. február 4., vasárnap




A hír sajnos igaz, OSSZÁTOK MEG minél több emberrel.

Rendkívüli helyzet van az országban. Arról van szó ugyanis, hogy több helyről érkezett bejelentés, miszerint kisgyerekeket, különösképpen kislányokat akartak elrabolni egy fekete furgonnal.

A hír igaz, mivel a Ripost is beszámolt hasonló eseményekről, de még a polgárőrség Facebookján is megjelent a felhívás, hogy minden szülő és gyermek nagyon-nagyon vigyázzon!

A Bács Polgárőr Egyesület eredeti Facebook bejegyzése említi, hogy egy január 30-án délután fél 4-kor hazainduló tanulót környékeztek meg. Egy ismeretlen autó állt meg mellette, majd arra kérte, hogy szálljon be.

Azt mondta neki, hogy az anyukája küldte, és még csokoládéval is megkínálta.

Szeretnénke felhívni a figyelmet, hogy ha látta az autót, vagy a bent ülő férfit, akkor kérjük jelentkezzen a rendőrségen, hogy mielőbb meglegyen az elkövető!

A Ripost is beszámolt hasonló esetről.

Eszerint az elmúlt egy hétben több helyen is felbukkant egy fekete furgon, feltehetően Volkswagen, és gyerekeket próbáltak rávenni, hogy szálljanak be melléjük. Egy héttel ezelőtt Felsőpatony és Előpatony határában egy kisfiút cukorkával kínáltak, de ő elfutott. 

Ezen a héten Apácaszakállason egy bicikliző kisfiú nyomába eredt egy vélhetően ugyanilyen autó, de egy másik érkező jármű elriasztotta.

Győr és Vámosszabadi közti Kisbácsán egy buszmegállóban várakozó kisfiú mellett szintén megállt egy ugyanilyen furgon, de őt sem sikerült végül a kocsiba csalogatni.

Dunaszerdahelyen, a Csallóköz utca környékén láttak egy fekete Volkswagent. 

Ez még önmagában nem lenne gyanús, de azt is megtudták, hogy a kocsiban két férfi utazott, és megpróbáltak meggyőzni egy gyereket, hogy szálljon be hozzájuk.

A legjobb amit tehetünk, ha ezt a cikket elkezdjük terjeszteni és megosztani, eljuttatni minél többekhez!

OSZD MEG másokkal is!

érdekes érdekesség ijesztő durva rendkívüli helyzet


Megtekintések száma: 384921





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet