Figyelem: újabb világvége fenyegeti a világot? 2018-as jóslat borzolja a kedélyeket világszerte!

2018. március 3., szombat
Súlyos következtetésre jutott egy kutató: a 2019-et már nem éljük meg.

Lehet, hogy itt a vég. Komoly következméynekkel nézhet ugyanis szembe az emberiség, és a mostani jóslat midnne eddigináél pontosabb és borzalmasabb.

Világszerte elterjedt a prófécia, miszerint a 2019-es évet már nem valószínű, hogy megérjük, mivel erre jutott egy kutató a kutatásai során.

Ki is fejtette véleményét részletekbe menően, hogy miért gondolja így a dolgot.

Mathieu Jean-Marc Joseph Rodrigue szerint a világvége pontos dátuma is ismert.

Ez pedig 2018.06.24.

Mindez bonyolult számítási folyamatok eredménye, melyben a fenevad 666-os számával, a bibliai 42-es számmal és régebbi számításaival kalkulált. Elég komolyan hangzik!

Azért sokan nem veszik komolyan a dolgot, és más szakérőtk felhívják a figyelmet arra, hogy jelenleg sincs olyan matematikai képlet, vagy bármilyen számítás, amivel előre lehetne vetíteni, hogy pontosna mikor ér véget a civilizációnk "karrierje".

Newton ugyan állítólag megpróbálkozott ezzel, és ő valamikor 2050-re datálta a várható vilgávégét,a rra sincs bizonyíték, hogy ez a neves elme ne tévedett volna...

A vilgávégét már számtalanszor megjósolták,d e eddig egyetlen vilgávége sem következett be: szerencsére.

A legtöbben egyébként ha már vilgávége, akkor a Nbiiru eljövetelében hisznek, és abban, hogy ezzel az égitesttel való ütközés fogja ténylegesen elpusztítani a fajunkat.

Ennek van némi alapja, mivel sumer feljegyzések vannak a bolygóról, és a NASA is azt állítja, kering egy rejtélyes kilencedik bolygó a Naprendszer peremén...

Ezért Mathieu vészjósló próféciáját érdemes lehet a helyén kezelni: nem valószínű ugyanis, hogy valóban bekövetkezne, amitől most mindenki ismét tart... 

OSZD MEG másokkal is!

tudomány világvége kataklizma pórfécia


Megtekintések száma: 36662

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet