Figyelmeztetés: brutális következményekkel járhatnak az EU-ba behurcolt járványok!

2018. január 29., hétfő




„Újfajta tuberkulózist hozhattak Európába a menekültek” - számoltak be róla a szakemberek.

Szakemberek megkongattáka vészharangot, ugyanis komoly a baj egész Európában.

A menekültek ugyanis messziről hozott vírusokat és betegségeket hurcolnak be, és ez egy rendkívüli biológiai katasztrófával fenyegethet.

Líbiából naponta több százan próbálnak meg eljutni hajóval Európába, az olasz partokhoz.

A német sajtó szerint az egyik ilyen menekülttáborból érkezhettek Németországba azok a migránsok, akik TBC-fertőzöttek voltak, ráadásul egy olyan fajta baktérium betegítette meg őket, amely ellenállt az antibiotikumoknak.

Ez lényegében azt is jelenti, hogy ez a TBC egy szuperbaktérium fertőzéses TBC volt.

A szuperbaktériumok nagy veszélye ténylegesen az, hogy ellenállnak minden korábbi kezelésnek, és lényegében nincs is rájuk hatékony ellenszer.

„Korábban is megfigyelhető volt már az a jelenség, hogy az egészen más körülmények közül, más civilizációból Európába érkezők, más betegségeket is hoznak magukkal, mint amelyeket a kontinens lakói megszokhattak” – nyilatkozta Kovács István, az Alapjogokért Központ stratégiai igazgatója.

„Ezek néha csak kellemetlenséget okoznak, de most már egyre többször olyan gyógyíthatatlan betegségeket azonosítanak, mint például most Németországban legutóbb a TBC-nek egy antibiotikumra rezisztens válfaját” – tette hozzá.

Úgy tudni, hogy az új kórokozó 4 antibiotikummal szemben is ellenálló, azt feltételezik, hogy Afrika északkeleti részéből származik.

A szakértők még egyelőre nem tudják, hogyan jutott el oda a baktérium.

Az európai őslakosokra nézev a helyzet tragikus, mivel az ő szervezetük soha nem találkkozott még hasonlókkal, így előfordulhat, hogy könnyebben megbetegednek, és sokkal nagyobb százalékban halhatnak meg, mint eddig bármikor.

Az európai vírusokhoz képest is jóval erősebbek ezek az afrikai vírusok.

Ha a német újságokat olvassuk, ott a bevándorlásbarát propaganda pont azt mondja, hogy milyen jól járt a német egészségügy ezzel az 1,4 millió migránssal, aki az elmúlt 3 évben érkezett, hiszen fiatal, életerős, egészséges emberekről van szó.

Ez azonban messze nincs így, csak az önpusztító német propaganda sajtó egyfajta hangzatos terméke ez...

OSZD MEG másokkal is!

érdekes európa menekültek érdekessé


Megtekintések száma: 12335





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet