Figyelmeztető jelek: ha ezeket tapasztalod magadon, akkor alacsony az életenergiád szintje!

2018. augusztus 14., kedd




Ezt az életenergia szintet bizonyos élethelyzetek, események befolyásolhatják, aminek következtében vagy nő, vagy csökken ez a rezgésszint.

Most 6 olyan jelzést fogunk ismertetni, amelyek negatív befolyásolják az életenergiát.

1. Ha csak a múlt rossz emlékeire, hibáira összpontosítasz

El kell engedned a múlt sérelmeit, mert azt képtelenség megváltoztatni. Ahol viszont lehet alakítani az életet, az a jelen idő. Élj a jelenben, a MOST-ban.

2. Ha másokat hibáztatsz, mert nem mennek jól a dolgaid

Fogd fel úgy az életet, hogy minden ember, akivel találkozol, egy tanító. Ezektől az emberektől különböző dolgokat tanulhatsz: türelmet, önmérsékletet, önuralmat, hálát stb. Ha találkozol például egy rosszindulatú emberrel, akkor gondolja arra, hogy milyen jó neked, hogy nincs annyi gyűlölet a szívedben, mint neki.

3. Ha mindig hibáztatod magad

Ahhoz, hogy megtaláld a belső egyensúlyodat, el kell fogadnod úgy magad, ahogyan vagy, sőt szeretned, tisztelned kell magad. Ez az alap, amire építkezhetsz.

4. Ha másokkal szemben előítéletes vagy

Ez egyszerűen egy negatív körforgást eredményez, ami azt eredményezi, hogy folyamatosan másokat kritizálsz, bírálsz. Előbb a magad hibáit próbáld meg megoldani, mert ha ez sikerül, már kevésbé leszel kritikus, csipkelődő.

5. Ha azt akarod, hogy mindig neked legyen igazad

Ha nem tudod elfogadni azt, hogy hibáztál, és a másik embernek volt igaza, akkor komoly önértékelési problémákkal küzdhetsz. Fogadd el magad, a hibáiddal együtt, így sokkal jobban, nyugodtabban fogod érezni magad.

6. Ha félelemben élsz

A félelem megbénít, stresszet, szorongást vált ki. Félelemből sosem jó cselekedni, de ha mégis így teszel, akkor ne számíts sok örömteli pillanatra. Ne félj, inkább légy bátor, alakítsd ki a saját életet és légy önmagad.

OSZD MEG másokkal is!

Forrás: Filantropikum.com

ezotéria spirituális energia


Megtekintések száma: 61181





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet