Filmre vették, ahogyan egy földönkívüli űrhajó vizet szív fel a tengerből

2017. augusztus 25., péntek
Az elképesztő felvétel szerint az idegenek folyamatosan próbálják megcsappantatni vízkészleteinket.

A felvételen jól látható, amint egy bizarr, nem túl jól kivehető objektum elszívja a vizet a partoktól. A hatalmas víztömeg a felhők felé tekereg, majd ott eltűnik, és senki sem tudja a jelenség okát.

Egyvalami szinte bizonyos: nem valamiféle tornádót, víz felett kialakuló forgószelet láthatunk a videón, hanem valami sokkal rejtélyesebbet.

A jelenség ugyanis a felvételt követően megszűnt, és egyáltalán nem viselte magán a klasszikus tornádó jegyeit, ráadásul egy titokzatos objektumot is látni lehet, amint a felhők között lebeg.

Az eseményeknek rengetegen szemtanúi voltak, akik szintén megerősítették azt, hogy nem tornádónak tűnt az egész, és valóban lebegett felette valami.

Olyan volt, mintha egy rejtélyes erőtér által a tengervizet valami felszívta volna az égbe.

Az eset Algéria partjainál történt, és a szemtanúk arról számoltak be, hogy még mielőtt a jelenség elkezdődött volna, egy furcsa, repülő szerkezetet láttak a felhők között eltűnni az adott területen.

Sokak számára érthetetlen, hogy miért lenne szükségük az idegeneknek a tengervízre, ha valóban azok voltak. Elméletileg ezzel működnek a járműveik, másrészt talán a szervezetük ugyanúgy igényli a vizet, mint a miénk.

Feltehetően megvan a tengervízből édesvízzé alakításhoz szükséges technológiájuk, és iható, felhasználható vizet állítanak elő belőle.

Mások szerint szándékosan csapolják le a bolygónk vízkészletét, apránként, észrevétlenül, hogy a bolygónk kiszáradjon, és a kihalás szélére sodródó emberiséget könnyebb legyen majd a jövőben leigázniuk.

OSZD MEG másokkal is!

ufó ufók idegenek összeesküvés


Megtekintések száma: 34722

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet