Föld alatti civilizáció és egy idegen kolónia él a lábunk alatt? Megdöbbentő teória látott napvilágot

2023. június 22., csütörtök




Vajon mi lappanghat a Föld sötét, üreges mélyén? Kietlen barlangrendszerek, alagutak? Több ezer éve kihalt állatok csontjai? Vagy egy elveszett civilizáció?  Egy kínai legenda szerint egy a modern kori ember ősével rokonságot mutató faj egy hatalmas civilizációt alkotva rejtetten élt a Föld alatt az évmilliók során.

A kínában talált lelet

Az elmúlt években egy szokatlan leletre bukkantak Kínában az építészek amikor metró alagutat ástak, ugyanis egy különleges civilizáció nyomaira bukkantak.

foldalatti-epitkezes

A falon található,  braille íráshoz hasonlatos jelek alapján a tudósok kiderítették, hogy eme törzs illetve civilizáció egész életét a föld alatt töltötte napfénytől elzárva.

Természetesen a metró építését átmenetileg félbehagyták, hogy véghez tudják vinni a feltárást. Ásatásokba kezdtek a helyszínen több részen is. Amit ezután találtak, az még zavarba ejtőbb volt, mint a rejtélyes írások. Csontvázakat, és különféle csontos maradványokra bukkantak.

A csontvázak DNS tesztjei alapján eme élőlények az úgy nevezett Ardipithecusoktól származnak, amelyek a későbbi homosapiens ősei is voltak.

vakondember-koponya

Azonban eme lények valami folytán elkanyarodtak az evolúcióban és egy teljesen másféle emberszabású népcsoport jött létre. A kutatók ezt a népcsoportot vakond embereknek nevezték el, ugyanis nem rendelkeztek szemüreggel.

A kutatások során a tudósok között rejtélyes eltűnések történtek, amelyet a helyiek a vakondemberekkel magyaráznak, ugyanis az Anhui (安徽) tartomány szájhagyományai szerint, akik le merészkedtek a barlangokba azokat  ezek a titokzatos lények elrabolják, és eme emberek soha többé nem kerülnek elő.

Földalatti világ

Hogy léteznek e ilyen földalatti civilizációk, arról rengeteg vita van még ma is a történészek és tudósok között. Korábbi földalatti építkezések és ásatások során is tapasztaltak már érdekes dolgokat.

A londoni metró a világ legrégebbi földalatti alagutait tudhatja magánénak, de még ott is számoltak be föld alatt élő ismeretlen alakokról, akiket időnként látni véltek az alagútban dolgozó munkások.

A vakondemberekről azt tartották, hogy nem szeretik a fényt, teljesen, vagy nagyon nagy mértékben vakok, és az ember egyfajta mutánsai. Gyakran lopják az elektromosságot, kárt tesznek a metróalagutakban található berendezésekben, és az így szert tett anyagokat a Föld mélyén lévő városaikhoz használják föl.

[caption id="attachment_5508" align="aligncenter" width="740"] Ismeretlen fotó egy lényről?[/caption]

Már az ősidők emberei is ábrázoltál őket. Eddig nem sikerült megfejteni azokat a rajzokat, amik emberszerű alakokat ábrázoltak, szem nélkül, feketével felfestve, mintha vakondok lennének.

Hogy miért nem találkoztunk olyan sűrűn velük? teljesen egyszerű rá a válasz. Annyira elszigetelten élnek a Föld mélyén, hogy alig, vagy egyáltalán nem léptek kapcsolatba a civilizációnkkal.

Elméletek

Vannak, akik szerint a vakondemberek nem léteznek, és tévesen a hideg tél elől a barlangokba húzódó el állatiasodott hajléktalanokat nézik bizarr lényeknek. A legtöbb szemtanú azonban egyértelműen állította, hogy az embernél szokatlan zömök test jellemezte a lényeket, akinek nem voltak szemeik. Megint mások szerint voltak szemeik a lényeknek, de látszott, hogy teljesen vakok.

1993-ban egy újságíró, Jennifer Toth (igen, magyar vonatkozás) leereszkedett New York metró alagútjaiba, hogy végig járja azokat, és összeszedjen némi infót a ügyben. Bár ismeretlen lényeket nem talált, rengeteg olyan embercsoportról számolt be, akik az alagutak elhagyott szakaiban laktak. Drogosok, betegek, csökkent értelmi képességűek.

Azonban némi kérdezősködés után többen azt mondták ezek közül az emberek közül, hogy az alagutak elhagyatott részein látni vélnek időnként furcsa lényeket, amik ijesztő hangokat adnak ki magukból, és rendkívül ellenségesen viselkednek, ha valaki a közelükbe megy. Éppen ezért a lent lakó hajléktalanok sem merték még megközelíteni ezeket a helyeket.

Mesterséges üregek

A metró járatok közti hasadékok némelyike több száz, vagy több ezer méter mélyre vezetnek le, hatalmas földalatti üregekbe. Ezeknek az üregeknek a mélyére még senki sem merészkedett le. Akik megpróbálták, azok állítólag soha nem kerültek elő. Az eltűnt személyek sora nagy.

Ezeknek a járatoknak az eredete egyértelműen mesterséges. A vakond emberek vájták ki, és aki a nyílások közelébe merészkedik, arra ellenségként, vagy eleségként tekintenek.

Egy komplett ökoszisztéma lehet odalenn. Egy elveszett civilizáció, elveszett kultúrája.  A világ legmélyebb barlangjainak eddig még feltérképezetlen helyein további járatok futnak le a mélybe. Sőt, vannak víz alatti barlangok is, melyeket eddig még csak felületesen tártak fel.

Nem csak Európa és Amerika alatt vannak azonban kétes eredetű járatok és alagút rendszerek. Afganisztánban is találtak ilyeneket az Afganisztáni háború idején. Több katona számolt be arról, hogy találtak olyan barlangrendszereket, ahol óriás denevérek tanyáztak. A sötét vermekbe még fegyverrel sem mertek bemenni, előbb gránátokkal és rakétákkal füstölték ki őket.

Rejtélyes előember 1915-ben

1915-ben egy dél-franciaországi falu nyugalmát kavarta fel egy különös halott. A hegyi út mellett egy bozontos hajú, nagyszakállú, szőrös atyafi testét találták meg. Az illető 30 éves lehetett, és ami a legfurcsább, a ruházata csak egy vakondbőrből készült, állatinakkal összevarrt, kezdetleges ágyékkötő volt.

A halál okát nem tudták megállapítani, de a falu orvosa és patikusa egybehangzólag állította, hogy rendkívül széles lába volt, amelyen valószínűleg sohasem volt cipő.

Ősember benyomását keltette, de hogyan került a faluba? A háborús viszonyok között szigorúan ellenőrizték a határokat és az utakat, így más országból nem jöhetett. Később előkerült egy tanú, aki két nappal korábban még élve látta az idegent, amint egy barlangból előbukkant.

1971-ben a spanyol-francia határ mellett, nem messze Andorrától, sajátos módon került felszínre a föld alatti világok egyike. Egy hegyi falu kőbányájában éppen leomlasztották a soron következő földréteget, amikor az eloszlott porfelhőben egy üreg tárult a falusiak szeme elé.

Benne négy kis termetű ember, kik a detonációtól és a hirtelen rájuk ömlő napfénytől kábultan álltak ott. Amint felocsúdtak, csivitelő kiáltásokat hallatva eltűntek egy alagútszerű járatban.

Eközben valamilyen módon gyorsan beomlasztották maguk mögött az alacsony folyosót. Az omlásveszély miatt a helybeliek nem merték őket követni. Egy szemtanú szerint széles talpuk volt, és mintha bőrkeményedés lett volna a térdükön, valamint a könyökükön. Még annyit meg tudtak állapítani róluk, hogy ápolatlan volt a hajuk, és néhány különös szerszám volt a kezükben.

Vajon ezek az alakok tényleg előemberek voltak? Vagy a föld mélyén élő vakondemberek? És mi van, ha a kettő egy és ugyanaz?Egyes elméletek nem tartják lehetetlennek, hogy ősemberekről legyen szó.

A Föld mélyén bár melegebb van, bizonyos területeken hatalmas jeges zárványok alakultak ki, amik magukba zárhatták ezeket a lényeket.

Az már más kérdés, hogy kiolvadás esetén újra életképesek lettek-e volna, vagy sem. Idővel, ahogy aez ember megismerni a tengerek óceánok élővilágát, lassan, de biztosan lemerészkedik majd a föld alá is, így előbb vagy utóbb, de tény derül az alattunk élő civilizációk titkára.

rejtély elveszett civilizáció rejélyek


Megtekintések száma: 94084





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet