Föld körüli karantén erőteret fedezett fel a NASA? Ijesztő állítások jelentek meg!

2020. február 11., kedd




Az ÚjVilágtudat információi alapján:

A NASA nemrég felfedezett egy "erőtér"-nek tűnő mezőt a Föld körül, mely talán alátámasztja azt a többek által hangoztatott tényt, hogy bolygónk egy szellemi és fizikai karantén alatt áll.

Daniel Baker, a Légköri és Űrfizikai Laboratórium igazgatója szerint az elektron akadály a Van Allen övben van, egy pár fánk alakú öv, egy gyűrű a Föld körül, amely bővelkedik protonokban és elektronokban. Az öveket a Föld mágneses mezeje tartja a helyén, de a tudós azt mondja, hogy az elektronokat ebben az övben - melyek közel fénysebességgel közlekednek - valami láthatatlan erő blokkolja, ami őt a Star Trek sorozatban látható pajzsra emlékezteti, amely megállítja az idegen energia fegyvereket, hogy elpárologtassanak egy hajót. (1)

Ez az újonnan talált erőtér úgy tűnik, hogy független azoktól a hideg plazma felhőktől, melyeket a Föld körül fedeztek fel 2012-ben, ahogy arról a National Geographic beszámolt. (2)

Sokan úgy gondolják, hogy nem volt semmiféle leszállás a Holdon ezen karantén sugárzás kombináció miatt, mely a Van Allen övben található.

Számos filozófus és spirituális tanító beszélt már erről a karanténról.

Michael Tsarion erről a karanténról és a Holddal való kapcsolatáról beszélt az "Atlantisz, idegen látogatás és genetikai manipuláció" című könyvének "Csillagkapu és karantén" fejezetében:

"Amikor a 'Kígyó Testvériség' eredeti üldözői elpusztították a Tiamat bolygót, tették ezt úgy, hogy készen álltak elhagyni ezt a Naprendszert, és visszatérni a sajátjukba. Sietve kellett távozniuk, hogy ne akadályozzák őket a kozmikus erők, melyeket szabadjára engedtek az egész Naprendszerben. A sietségük miatt nem volt idejük, hogy pontosan szkenneljék a Földet, és így nem találták ellenségeiket mélyen a barlangokban, és az özönvíz előtti tengerekben. A Nefilim mesterek viszonylag meg voltak győződve arról, ha az ellenségeik a Földön volnának, nem élnék túl az uralkodó paroxizmust és káoszt, melyet a Tiamat megsemmisülése hozna létre. Azonban ezek az ismeretlen üldözők nem hagyták el a Naprendszerünket bizonyos óvintézkedések meghozatala nélkül. Mielőtt a saját bolygójukra visszatértek, létrehoztak egy éteri akadályt a bolygó körül, ugyanazon röppálya mentén, melyen a Hold halad a Föld körül. Ez a gát még létezik, és teljességgel áthatolhatatlan az atlantiszi utódok számára, mert a technológia, mellyel létrehozták, nagyon magas szintű. Ettől az időtől kezdve a Hold lenne hivatott jelképezni (szinte minden kultúrában) a védelem és a mágia hatáskörét. Ez a bajelhárító akadály, amit az amerikai indiánok gyakran 'nagy háló az égen' névvel illetnek, nyilván azért került oda, hogy megakadályozzák az atlantisziakat abban, hogy elhagyják ezt a helyet. A Föld kellett, hogy a sírjuk legyen."

Ashayana Deane a karanténban nem csak a felejtés fátylaként hisz, hanem ami elválaszt bennünket az isteni spirituális örökségünk részét képező több dimenziós univerzum magasabb tudatosságú formáitól.

A Wes Penre dokumentumok (3) szerint bolygónk az Anunnaki érkezése óta karantén alatt van:

"Azáltal, hogy királyi rangot adott magának, és megtagadta az engedelmességet a Királyságnak, a Nibirui Tanács úgy döntött, hogy Mardukot is karanténba helyezi itt a Földön. Hogy ez pontosan mit jelent, nem ismert számomra, és eddig nem sikerült kiderítenem. Végül is azt jelentheti, hogy Marduknak nem szabadott elhagyni a Földet, vagy a kép még ennél is nagyobb, ahogy azt Robert Morning Sky írta a Terra dokumentumokban? (4) Morning Sky kutatásai szerint és abból, amit a Csillag Vének mondtak el neki, az egész Föld karantén alá került, és az emberek is, nem engedve, hogy nagyon messze utazzanak az űrben. Másrészt a Plejádiak, ahogyan David Icke is egy frekvencia karanténról beszél, ahol is a DNS-ünket olyan mértékben meghamisították, ami miatt már 300 ezer éve itt ragadtunk ebben a 3D-s frekvencia tartományban. Hasonló dolog merült fel a Ra anyagban, ahol a Ra emberek azt mondják nekünk, hogy a Szaturnuszi Tanács helyezett bennünket karantén alá, ami tisztán megfelel a Nibirui Tanácsnak."

David Icke az "És az igazság felszabadít" című könyvében egy vibrációs börtönről beszél:

"A blokkoló és zavaró frekvencia kifejezést fogjuk használni az egyszerűség kedvéért, de a vibrációs bebörtönzésünk abban a formában történhetett, hogy lezárták a portálokat és átjárókat (Föld örvények), amelyek összekapcsolják a fizikai síkot más téridő dimenziókkal. 

Néhány ilyen átjárót már megtaláltak, ugyanakkor bizonyos szent helyeken használták azokat az ókori népek, mint például Stonehenge, Peruban a Machu Picchu, Az Ayers Rock Ausztráliában, és az egykori Babilon és Mezopotámia, a mai Irak földjén. 

A Bermuda háromszög a másik, ami megmagyarázhatja a sok furcsa hajó és repülőgép eltűnést, ahogy az átjáró megnyílik. Az is lehet, hogy ezek az átjárók nagyrészt pozitív okok miatt lettek lezárva, hogy megakadályozzák a további negatív földönkívüliek belépését ebbe a téridő valóságba. 

A frekvenciák zavarása, a dimenziós átjárók lezárása, valószínűleg mindkettő - a börtön pontos oka nem számít annyira. Amit mindannyian meg kell, hogy értsünk, hogy egy földönkívüli erő a negyedik dimenzióból létrehozott egy információs börtönt, lezárva a valóság magasabb szintjeit. A fátyol leereszkedett, a könnyek fátyla. Gyakorlatilag egy lelki és szellemi karanténba helyeztek bennünket, ahol ma is vagyunk.

Egy ilyen zavaró vibráció a bolygónk körül azt jelenti, hogy az emberiség potenciálisan lekorlátolt arra a tudatszintre, mely a bebörtönzés frekvenciáján belül található. Bármilyen tudatosságot és tudást, amely a vibrációs börtönön kívüli magasabb frekvenciákon létezik, megtagadtak tőlünk. Miután ennek következtében leváltunk a saját magasabb szintű lényünkről, az ősi könyvek szavai szerint 'bukottak', vagy 'elveszett lelkek' lettünk, akik le vannak választva 'az Atyáról'.

Amikor a blokkoló, bebörtönző frekvenciát felállították a bolygónk körül, elvesztettük a kapcsolatot a magasabb tudatosságunkkal, és főleg az örökkévaló emlékezetünkkel. 

Elfelejtettük, hogy kik vagyunk, és honnan jöttünk. Vagy legalábbis a túlnyomó többségünk. Azok, akik sikeresen emelik a tudati vibrációjukat a Földön, visszanyerhetik a kapcsolatot a magasabb elmével, a nagyobb énnel, és ezek a személyek válnak 'felvilágosulttá', bár a blokkoló frekvencia gyakran teszi ezt a felvilágosodást kevésbé tökéletessé, még ezeknél az egyéneknél is.

Ma már egyre több ember hatol át sikeresen a vibrációs börtönön, és kapcsolódik össze újra a magasabb énjével a frekvencia hálón kívül. Ezt megkönnyíti, hogy az Isteni Renddel összhangban ez a blokkoló frekvencia szétszóródik, ami viszont felelős a szellemi és lelki ébredésért, mely most már bizonyított a világ minden táján. 

Mégis csak nagyon kevesen voltak képesek ezt megtenni egészen a közelmúltig, miközben az emberi lények legtöbbje tanúja volt a vibrációs szint csökkenésének, és továbbra is az események, a vallások, háborúk és az általános programozás / szabályozás hatása alatt állnak, amely arra ösztönzi őket, ha nem is kényszer hatására, hogy bezárják az elméjüket, ezáltal csökkentve a tömegek vibrációs szintjét. 

Ez hozott létre egy vibrációs rést - valamilyen szakadékot - a blokkoló frekvencián belüli önvalójuk alacsonyabb szintje, és a végtelen potenciál (magasabb énjük) között, amely kívül esik ezen a frekvencián."

Steven Greer, a CSETI alapítója abban hisz, hogy a Föld azért van karantén alatt, mert az emberek veszélyeztetnek más életformákat a bolygónkon kívül.

OSZD MEG másokkal is!


Megtekintések száma: 110575





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet