Földi idegenek: más földönkívüli fajoké volt először a Földünk?

2023. április 10., hétfő




Nem az ember volt az őshonos faj, és soha nem is volt a valódi otthonunk - állítják.

Létezik egy új, bizarr elmélet, mely egészen más felvetésben mutatja be az embert, mint a Föld királyát.

Mi ugyanis sohasem voltunk a Föld szülöttei. Sőt, bizonyos értelemben mi vagyunk a földönkívüliek.

A Földet egykoron idegenek látogatták, és folyamatosan segítették az embereket. De vajon nem lehet, hogy az idegenek nem látogatóba jöttek, hanem mi voltunk a vendég?

Vagyis a Földet egyfajta örökségül kaphattuk egy másik civilizációtól, mely előttünk élt a planéta felszínén. Ennek számos árulkodó nyoma van, gondoljunk csak a különféle, térben és időben is abnormálisnak ható régészeti leletekre, vagy a több millió éves, az emberiség idejét megelőző maradványokra.

Hasonlíthattak ránk, ez a leletekből is kiderül. Hatalmas óriások lehettek, hisz lábnyomaikat, több millió éves, dínók korát megelőző tenyérlenyomataikat már több ősi barlangban megtalálták.

A mainstream régészet nem beszél róluk, mert az elfeledni kívánt múlt részét képezik.

Azonban egyre több szakember áll ki, és mondja el a teljes igazságot ezekről a leletekről...

Talán ez a civilizáció, melyet előző emberiségnek hívunk valójában egy idegen faj volt, akinek a mintájára teremtettünk, és mi kaptuk örökül a bolygót, hogy vigyázzunk rá, ősi isteneink pedig a messzi kozmoszba távoztak.

Gondoljunk csak azokra a sok ezer éves piramis kezdeményekre, melyekre műholdas felvételek alapján bukkantak rá, és melyek sokkal régebbiek, mint az egyiptomi piramisok.

Talán azért és úgy tudták ezeket a hatalmas erődítményeket, objektumokat megépíteni, hogy ezek a lények tényleg sokkal magasabbak és masszívabbak voltak, mint az emberiség...

A nagy kérdés természetesen az, hogy ezen előző civilizáció képviselői valaha visszatérnek-e, és ha igen, akkor visszakövetelik-e maguknak a bolygót? 

Más vélekedések szerint arra várnak, hogy az emberiség elérjen egy adott értelmi és fejlettségi szintre.

Ha ez bekövetkezik, felfedik létezésüket a világunk előtt, és megtanítják nekünk a kozmosz tudományát, amivel a világegyetem összes rejtélyét képesek leszünk végre megfejteni.

OSZD MEG másokkal is!

rejtély rejtélyek ősi idegenek bizarr előző emberiség


Megtekintések száma: 83231





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet