Földönkívüli alak egy szikla mögött a Marson készült képen?

2023. január 26., csütörtök




A felvételt a Marson készítette a NASA rovere. Végső bizonyíték, vagy csak egy illúzió?

Ezt már tényleg nem fogja tudni elhallgatni a NASA? Egy érdekes, sokak szerint tagadhatatlan bizonyítékot mutató képet készített ugyanis a Curiosity rover a Mars felszínén botorkálva.

Ha az ufó kutatóknak van igazuk - mint ahogyan állítják - akkor valóban VAN intelligens és fejlett élet a Marson. Ugyanis a felvételen úgy tűnik, mintha egy titokzatos, humanoid lény figyelne a szikla takarásából.

Lehet valamifajta fénytörés is - világítanak rá egyesek, míg a NASA szakemberei sokáig csak hallgattak az ügyben, ezzel még többet elárulva az összeesküvés elméletek hívei szerint.

A szóban forgó sziklánál valóban olyan, mintha egy alak állna. Olyan, mintha nem is árnyék lenne, hanem egy tényleges, a térben jelenlévő valami. A tónusa is eltér a sziklától és a környezettől.

Ha valóban földönkívüli lény, akkor az Atacama idegenhez hasonlít leginkább. ugyanolyan a felépítése és a méretei is, ugyanis az előzetes becslések szerint nagyon apró, alig 15-20 centiméter magas lehet.

Az egyik leghíresebb ufó kutató, Scott C. Waring szerint feltételezhető, hogy egy őshonos, rejtett életmódot folytató idegen faj egyik egyedét sikerült elkapni. Ezek a lények bujkálnak és félnek az embertől, mivel a saját civilizációjuk teljesen megsemmisült a Mars légkörével együtt.

Azóta a kőkorszakba süllyedtek vissza, és próbálnak a talaj alatt túlélni, és csak ritkán merészkednek a felszínre. Ezek a lények tehát nem egyenlők a napjainkban minket rendszeresen látogató idegen fajokkal, de annak idején ők is jártak a Földön.

A NASA-hoz közeli és független szakemberek egy része nonszensz butaságnak gondolja az egészet.

Vajon kinek van igaza? Van ott valami, amit egyszerűen nem akarunk észre venni, vagy csak a fantázia az, ami különös dolgokat mondat az ufó hívőkkel?

OSZD MEG másokkal is! 

rejtély rejtélyek mars nasa idegenek összeesküvés élet a marson idegen civilizációk


Megtekintések száma: 300424





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet