Földönkívüli civilizációból álló flotta állomásozik a Nap körül?

2023. január 25., szerda
A minket figyelő idegen civilizáció készül valamire? Több száz kilométeres objektumok tanyáztak a Napunk közelében!

Egy nemrég napvilágra került felvételen jól látható, amint különös, mesterségesnek látszó objektumok keringenek a Nap közvetlen közelében. A minket figyelő idegen civilizáció készül valamire?

Három nagyobb anyahajó tűnik fel egy felvételen, melyeket legalább 10 kisebb objektum vesz körül.

A felvételen úgy tűnik, mintha ezek az objektumok egyfajta formációt alkotnának, és talán egymást követhetik.

Sokan, akik látták a képet, egyetértenek abban, hogy ez egy mesterségesen felvett alakzat, és a sok kis objektum a nagyobb objektumokat követik.

Szinte biztos, hogy mesterséges eredetűek a felvételen látható anomáliák. Nem lehetnek égitestek, sem üstökösök, de még napkitörések sem, vagy fényvisszaverődések.

Idegen flotta a Nap közelében

Nem ez az első eset, hogy idegen tárgyakat fedeznek fel a Nap közvetlen közelében.

A NASA több olyan felvételt is készített már, melyeken megmagyarázhatatlan dolgok, fényjelenségek tűnnek fel olyan helyeken, ahol elméletben nem lehetne semmi.

Hasonlóan nagy flottát is láttak már a Nap előtt, azonban a NASA ezekről a felvételekről mélyen hallgat, ha pedig kiszivárog egy, azt elintézi azzal, hogy képhiba, vagy fénytörési jelenségek.

Valójában azonban az a helyzet, hogy idegen űrhajók cirkálnak a Nap közelében.

Évezredek óta figyelnek minket

Egyes feltételezések szerint a Nap mögött keringő Föld tükörképeként létező bolygóról érkeznek, és megfigyelő szándékaik vannak velünk szemben.

Évezredek, de talán évmilliók óta figyelhetnek minket. Nem csak flották, hanem rejtett csillagbázisok is rejtőzhetnek a Nap mögött.

Egyes vadabb teóriák szerint maga a Hold is egy általuk készített mesterséges műhold, mely jeleket és adatokat sugároz vissza szülőbolygójukra, így lehetővé téve számukra a megfigyelésünket.

Más feltételezések szerint nem véletlen, hogy egyre több azonosítatlan tárgy kerül a látómezőnkbe. Az idegenek mozgolódnak, és készülnek valamire.

Hogy mire, azt senki sem tudja, talán csak maga a NASA és a világhatalmak kormányai. Azt beszélik egyes körökben, hogy hamarosan bekövetkezhet egy valódi kapcsolatfelvétel egy messziről jött csillagközi civilizációval.

OSZD MEG másokkal is!

ufó ufók idegen idegenek összeesküvés kozmosz


Megtekintések száma: 62395

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet