Földönkívüli csészealjat szállítottak az USA helikopterei?

2017. augusztus 3., csütörtök




Egy rendkívül érdekes felvétel látott napvilágot, melyen három helikoptert látni elhaladni egy háborús zóna felett. A videóról nagyon keveset tudni.

Annyi biztos, hogy valahol a közel keleten vették fel, muszlimok.

A felvétel tanulsága szerint a helikopterek az USA légi erejéhez tartozó gépek voltak, és az egyik ilyen gép egy szokatlan, korong alakú tárgyat szállított.

Egyesek szerint talán csak egy drón volt, vagy valamilyen katonai eszköz.

valójában azonban sem tudja, hogy pontosan mi is lehetett ez a valami, de egyesek szerint valamiféle földönkívüli eszköz, esetleg egy repülő csészealj. A neten hamar el is terjedt ennek híre, és egyre s másra bukkantak fel a hasonló beszámolók, melyek szerint nem csak a közel keleten, hanem Amerikában is láttak hasonlót a lakosok.

"Több ízben figyeltem meg, hogy helikopterek kíséretében röpködnek csészealjak, mintha kötelékben lennének" - állítja egy szemtanú Kaliforniából.

Egy másik szemtanú azt mondja, hogy egyszer éjszaka az 51-es körzethez közeli úton látta, amint néhány sötétített terepjárókkal kísért teherautó szállít egy korong alakú tárgyat. Mindezek véletlenek lennének?  Megvezetnek minket?

OSZD MEG másokkal is!  

ufók idegenek összeesküvés


Megtekintések száma: 94841





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet