Földönkívüli-ember hibrid maradványai keltek életre egy laborban?

2017. június 7., szerda




Hátborzongató témába illő rövidfilmben kápráztatta el a rendezőzseni a rajongókat.

Nemrég befutott egy megdöbbentően erős videó, melyen láthatjuk, ahogyan egy földönkívüli-ember hibrid maradványai életre kelnek.

Legalábbis úgy tűnik, mintha valamiféle erőtér alakulna ki körülötte. De a videó nem csak ezért érdekes, hanem mert láthatunk benne egy az emberiség leigázását célul kitűző reptilián fajt is, valamint idegenektől lopott műszaki technológiát.

Mindezt nem másban, mint a Neil Blomkamp által készített rövidfilmek újabb előzetesében, melyben az Oat Studios amolyan techdemóját csodálhatjuk meg különféle futurisztikus jeleneteken át.

A látvány még durvább, mint a múltkori előzetesben láthattuk.

Ezzel egyidőben azért ir érdekes a hír, mert a rendező szeretne egy folytatást készíteni a District 9 című legsikeresebb filmjéhez.

A District 9 remek film volt, ami sokak szerint teljesen valósághűen ábrázolt egy olyan helyzetet, ami a valóságban is megtörténhetne: vagyis amikor egy idegen faj a Földön ragad.

Sokan nem gondoltak a film előtt bele abba, hogy ez miféle diplomáciai, gazdasági kapcsolatokkal és lépésekkel járna, és hogyan reagálna rá az emberi társadalom.

Addig is csak remélni tudjuk, hogy a való életben nem valósul meg az itt látott szürreális, de nagyon látványos rémálom!

OSZD MEG másokkal is! 

érdekes hihetetlen érdekesség idegenek


Megtekintések száma: 55743





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet