Földönkívüli faj az emberiség

2016. március 31., csütörtök




Egyre több meghökkentő bizonyíték van rá,hogy az emberiség nem a Földön fejlődött ki, hanem földönkívüli fajként érkezett bolygónkra.

Dr. Ellis Silver nem kevesebbet állít, mint hogy az emberiség nem volt a Földön lezajlott evolúció része, fajunk csupán néhány tízezer évvel ezelőtt került ide.

Az ökológus tudományos vagy annak látszó bizonyítékokkal igyekszik alátámasztani elméletét. Szerinte az emberek földönkívüli eredetére utal, hogy csúnyán leégünk a napon, hogy hátfájdalmaink vannak és hogy annyira szenvedünk a szüléstől, mint egyetlen más faj sem bolygónkon.

virtualis-emberiseg

A Daily Mail beszámolója szerint a tudós nemrég megjelent könyvében utalást tesz arra, hogy a Föld egyfajta börtönbolygó lehet, ahová egy másik földönkívüli faj telepítette az agresszív természetű emberi fajt büntetésből. Silver szerint azért vannak gerincproblémáink és azért fáj a hátunk, mert eredetileg egy kisebb gravitációjú helyről származunk, és a szervezetünk még nem alkalmazkodott teljesen az itteni viszonyokhoz.

„Ahhoz képest, hogy a Föld legfejlettebb faja vagyunk, túlságosan sok testi hiányosságunk van, amelyek nagy veszélyt jelentenek ránk. Ez nem logikus” - érvel a tudós.

Szerinte azért nem bírjuk az erős napsütést, mert nem erre terveztek minket - ellentétben pl. a valóban itt kifejlődött hüllőkkel - , valamint krónikus betegségeinket is az okozza, hogy mint - egyéb, tőle független alváskutatók kimutatták - az emberi szervezet biológiai órája eredetileg 25 órára van kalibrálva, nem pedig 24-re.


emberiseg-adam-es-eva Nem ember teremtette az emberiséget, hanem az idegenek?

Szerinte a földön élt neandervölgyiek és más ősemberek kereszteződtek a valószínűleg több mint négy fényévnyi távolságból, az Alfa Centauriról (a hozzánk legközelebbi naprendszerről) érkezett fejlett idegen lényekkel, akiket ide száműztek erre a planétára - ennek eredményei lennénk mi.

Silver szerint nem véletlen, hogy olyan sokan nem találják a helyüket világunkban, és úgy érzik, mintha nem ide tartoznának. A tudós azt mondja, Humans are not from Earth című könyvével elsősorban vitát szeretne generálni az emberiség származásáról.

Azt mindenesetre már valódi tudományos kutatásokkal bizonyították, hogy baktériumok és az élet alapelmének számító fehérjék valóban érkeztek a Földre a világűrből.

idegen idegenek az emberiség történelme emberiség az emberiség jövője


Megtekintések száma: 30466





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet