Földönkívüli fajok fennhatósága alatt áll a Tejútrendszer: steril Naprendszerbe zárt emberiség?

2021. október 30., szombat
Egy kozmikus telek lennénk, amit bérbe adtak? Idegen fajok uralkodnak az egyes szomszédos rendszerek felett, és talán az egész Tejút felett.

Az ember már születése óta arra gondol, hogy vajon mi lehet a végtelen univerzumon túl. Vajon élnek-e más, hozzánk hasonló lények a világegyetemben, és hasonlóan gondolkodnak, éreznek, vagy élnek-e mint mi.

Sokak szerint az idegenek már köztünk járnak, és valójában a szomszédos Naprendszerekben állomásoznak, rejtve előlünk.

Egy új elmélet szerint nem kizárt, hogy azért nem találkoztunk még az idegenekkel, mert ők nem akarják, és azért nem akarják, mert a mi naprendszerünk egy kozmikus rezervátum, mely védelem alatt áll.

Ez a hely gyakorlatilag egy telek, mely felett egy adott civilizáció rendelkezik, vagyis elképzelhető, hogy komoly hatalmuk van felettünk, ám mi ebből semmit sem érzékelünk.

Ha ugyanis érzékelnénk, az behatással lett volna a fejlődésünkre, ezért szándékosan zárták el a Naprendszert a "külvilágtól".

Önmagába hajlik a Tejútrendszer?

A zárt Naprendszer elmélete megmagyarázná azt, hogy miért nem jutottunk még ki soha a innen. Ugyan jelenleg már elhagyott két ember alkotta tárgy is minket, és elméletben már kilépett a Naprendszerből,a valóság azonban az, hogy nem tudjuk.

Ennyire nagy távolságban talán már csak a jeleket buherálják kívülről, elhitetve a szondákkal, hogy valóban távolodnak, és az űr messzeségébe haladnak tovább. De mi van, ha a Tejútrendszer, melyben élünk önmagába hajlik, és nincs odakinn semmi?

Amit mi végtelennek látunk, az valójában csak egy hologram, mely nem létezik, egy puszta illúzió, csillagok, és egyéb naprendszerek délibábjai, kósza tükörképei.

Ha ez tényleg így van, előbb vagy utóbb találkozni fogunk a Voyager szondákkal, és az ellenkező irányból érzékelni fogjuk őket. Ez egy nagyon határozott, egyértelmű jele lesz annak, hogy a Tejútrendszerünk önmagába hajlik, a Naprendszer pedig olyan tekintetben zárt, hogy egy külső erő akarata kellene ahhoz, hogy képesek legyünk elhagyni azt.

Idegen szupercivilizációk gyakorolják a hatalmat

Szuper intelligens lényekből álló komplett fajok létezhetnek a világban, akik ügyelnek a rendre, mint egy kozmikus szövetség, mely figyel arra, hogy ne uralkodjon el a kataklizma.

Ők ügyelnek arra, hogy az agresszívabb, inváziós szándékú fajok ne igázzák le a még fejlődő rendszereket, mint amilyen a mi Naprendszerünk is.

Persze erre nem találtak még bizonyítékokat, de a Fermi-parradoxon látszólagos feloldhatatlansága éppen utalhat arra, hogy valaki, vagy valakik nagyon ne akarják, hogy mi bárkivel, és bármivel is kapcsolatba lépjünk odakinn.

Más idegen fajok azért nem válaszolnak, mert az űrbe küldött jeleink egyszerűen nem tudják elhagyni a Naprendszert. 

Azért nem, mert valamiféle csillagközi árnyékoló rendszer eltakarja jeleinket, ezzel mentve meg minket, ugyanis így rejtve maradunk a gonosz szándékú, sokkal fejlettebb fajok elől.

Előbb vagy utóbb tudni fogunk róla, ha megérik az emberiség, és szintet lép a szuperintelligens fajok közé, de ehhez mér több ezer évre van szükségünk.

OSZD MEG másokkal is!

rejtély rejtélyek földönkívüliek összeesküvés bizarr univerzum kozmosz


Megtekintések száma: 201800

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet