Földönkívüli invázió közeleg? Egy halálból visszatérő megdöbbentő adta át az üzenetet

2023. november 13., hétfő
Az emberiség napjai meg vannak számlálva?

Még a mi életünkben bekövetkezhet egy az egész fajunkat elsöprő földönkívüli invázió. Ezt egy a halálból visszatért ember állítja.

Az inváziótól való félelem újra és újra felüti a fejét az emberek között.

Annak idején maga Stephen Hawking is kijelentette, hogyha valaha találkozni fogunk nálunk fejlettebb fajokkal, annak katasztrofális következményei lesznek ránk nézve.

Úgy tűnik, ha igaza van a próféciába beillő történetnek, még a mi életünkben találkozhattuk a földönkívüliekkel, akik eljönnek leigázni a Földet.

Egy fiatal fiú, Jeremy egy halálközeli élmény során egy időre a klinikai halál állapotába került.

Hosszú időn át nem volt képes felébredni a kómából, amikor azonban magához tért, elképesztő dolgokról vallott.

Azt állítota, hogy odaát találkozott Jézussal, és a Messiás egy földönkívüli invázióra figyelmeztette, és megmutatta neki, milyen lesz a nem is túl távoli jövő.

Elmonta hogy az idegenek nem úgy fognak kinézni, mint ahogyan a filmekből ismerjük őket. Félig fizikai és féli asztráliujs entitások lesznek, gyakorlatilag démonok.

Éppen ezért nagyon nehéz lesz őket elpusztítanunk.

A földönkívüli invázió során több milliárd ember esik a csata és az ellenállás áldozatául, miközben az egész civilizációnkat elpusztítják.

Az emberiség s szerint megküzd majd a saját démonaival, és a háború mindent elsöprő erejű lesz, felülmúlva az első két világháború vérengzését is.

Jeremy visszatért a halálból, hogy figyelmeztesse a világot a veszélyre, majd nem sokkal később végül véglegesen magához szólította az Úr.

A történetét sokan nem csak egyszerű mesének tartják, mivel a harmadik világháborúra tett utalásai mind valóra válni látszanak.

Ez a nagy háború fog lezajlani, mielőtt az idegenek lejönnek a Földre, részben ezért - és fejlettebb technológiájuk miatt - lesznek képesek legyőzni a harcban megfáradt emberi civilizációt.

OSZD MEG másokkal is!

hihetetlen idegen idegenek összeesküvés bizarr földönkívüli invázió


Megtekintések száma: 155621

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet