Földönkívüli invázióval néz majd szembe az emberiség Nostradamus szerint?

2023. május 27., szombat
Az idegenek készek megtámadni a Földet, és ezt maga Nostradamus is megjósolta - állítják.

Egyes kutatók megdöbbentő dolgot állítanak, méghozzá a közeljövővel kapcsolatban. Nostradamus jóslatai hivatkozva azt mondják ugyanis, hogy az emberiség hamarosan egy földönkívüli invázióval lesz kénytelen szembenézni.

A fenyegetés egyértelműen kívülről, azaz az űr irányából fog érkezni.

Az viszont nem derül ki a próféciából, hogy az idegen agresszorok pontosan honnan fogna származni, de a bolygónkra fog fájni a foguk.

Az egész egy Youtube-ra feltöltött videóval indult, ahol egy Nostradamus jóslatot elemeztek, valamint a Jelenések könyvének egyes részleteit is dekódolták állításuk szerint a kutatók és szakemberek.

Ezek szerint ezek az írások egyértelműen utalnak arra, hogy a nem túl távoli jövőben az emberiség "uralmának" egy globális, egész világot behálózó kataklizma fog véget vetni.

Egy T Chase nevű médium szerint az egész nem más, mint egy földönkívüli invázióm részletes leírása, akkori szavakkal és látomással.

Az egész úgy fog történni, hogy valamikor 2024 és 2025 között megtörténik Jézus második eljövetele. Azonban ez az eljövetel T Chase szerint nem az az eljövetel lesz, amit mindenki várt.

Korábban is számtalan elmélet taglalta már, hogy Jézus valójában földönkívüli volt, vagy valamiféle reptilián alakváltó.

Nos, a médium meg van győződve róla, hogy a jelenések könyve a földönkívüli Jézusnak, és idegen hadseregének Földi megszállását beszéli el, akárcsak Nostradamus egyes próféciái.

Az idegenekkel legelső körben maga Putyin és az oroszok fognak hadba szállni, később némi késedelemmel követi őket a helyzeten moralizáló, ezzel késlekedő Amerika is, és Japán, majd Kína.

Az idegenek azonban átveszik a hatalmat, és meg fogják szállni a Földet.

Azonban bizonyos értelemben ez a megszállás nem fogja az emberiség végét jelenteni. Egy földönkívüli felügyelet, egy királyság jön létre a bolygón - állítja T Chase.

Attól kezdve az emberiség bár korlátolt szabadsággal, de háborúk és egymás öldöklése nélkül élhetnek a bolygón. Vagyis a paradicsomi állapotok visszaállítása érdekében jelennek meg a földönkívüliek a bolygónkon, hogy Jézus vezetésével eltöröljék az összes szenvedést a bolygón.

Ez persze komoly áldozatokkal jár majd az elején, és a kezdeti háborúk során több száz millió ember fog meghalni.

Az emberiségen végül egy genetikai módosítást végeznek el, hogy még fejlettebbek legyünk, és képesek legyünk békében élni egymással.

A Jelenségek könyve egyértelműen leírja, hogy az égbolt megnyílik, fehér lovasok szállnak alá az égből. Ez megegyezhet egy földönkívüli invázió több ezer évvel ezelőtti leírásával, és elképzelésével.

OSZD MEG másokkal is! 

hihetetlen ufó ufók idegen idegenek összeesküvés idegen invázió próféciák földönkívüli invázió


Megtekintések száma: 233843

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet