Földönkívüli technológia a Marson: műholdas felvétel bizonyítja

2023. március 23., csütörtök
Egy műholdfelvételen jól látszik a becsapódás helye, és a roncsok. Tényleg egy lezuhant ufó lenne a NASA egyik felvételén?

Először találnak egy olyan objektumot a Mars felszínén, mely nagyon is hasonlít egy napjainkban is bármikor észlelhető becsapódási helyszínhez.

A területen egy hatalmas zónában látszik, merről érkezett az égi objektum, és mekkora becsapódási krátert hagyott maga után, valamint mennyi méteren keresztül tolta maga előtt a talajt, mielőtt végleg megállt.

A YouTube-on megosztott videóban azt állítják, hogy a NASA Marsról készült felvételeinek elemzése közben lezuhant idegen űrhajóra bukkantak.

A feltételezett anyahajót a Tharsis-hátság és Elysium-hátság közelében fekvő Medusa Fossae formációban szúrták ki.

Az előzetes elemzések és az analízis szerint a tárgy nem teljesen volt korong alakú: inkább úgy nézett ki, mint egy hatalmas lekerekített háromszög.

A feltételezett űrhajó ráadásul igen nagyméretű, a számítások szerint 190 méteres is meglehet, vagyis sokkal inkább egy anyahajóról beszélhetünk, mint egy egyszerű űrhajóról.

Az ufó nem minden része látszik ki a marsi homokból, mert úgy gondolják, hogy mivel alacsony szögben csapódott a felszínbe, félig betemette a homok. A felvételeket jobban szemügyre véve valóban látszik valami a homok alatt.

A szkeptikusok csak a homok különleges színezetére gyanakodnak, és arra hogy a feltételezett ufó valójában csak egy kráter, amit máshogy világít meg a nap, és ezért néz ki úgy, mint egy idegen űrhajó.

A helyzet azonban az, hogy ez az ominózus tárgy más, korábbi felvételeken is rajta van, és más fényviszonyok között is felismerhető.

„Egyértelműen mesterséges eredetű tárgy van ott a talajba temetve, egy lezuhant ősi űrhajó” – nyilatkozta az egyik ősi idegenekben hívő szakértő.

Nem lesz lenne az első különös tárgy, amit a Marson találtak. Gondoljunk csak arra, hogy korábban a Holdon is találtak már egy sokezer éves, lezuhant, szivar alakú anyahajót, benne egy humanoid figurával.

Ezt a NASA egy titkos program keretében vizsgálta meg, melyről hivatalosan a mai napig nem ad ki nyilatkozatot, úgy téve, mintha sosem történt volna meg. Azonban rengeteg információ, kép, és videó szivárgott ki azóta, így az idegenek ténye tagadhatatlan.

Egyes feltételezések szerint nem kizárt, hogy kapcsolat lehet az akkor a Holdon felfedezett, és a most felfedezett űrhajó között. Talán ugyanazon faj tagjai veszhettek mindkét esetben oda, vagy legalábbis kapcsolatban állhattak egymással a múltban.

A NASA talán azért sürgeti ennyire az emberes Mars missziót, hogy fényt derítsen az igazságra, és kiderítse, milyen fajhoz tartozik az ominózus űrhajó.

Mások szerint az űrhajó nem más, mint az 1964-es Marsra szálláshoz használt űrhajó.

Létezik ugyanis egy felvétel, mely azt bizonyítja, hogy már a 60-as években eljutott az ember a Marsra.

Az angol titkosszolgálat által megszerzett, és a BBC televízióban az 1960-as évek közepén bemutatott, közös amerikai-szovjet Marsraszállás felvételéből több részlet is kikerült a nyilvánossághoz.

Bár ez a videó alapján egy jóval kisebb űrhajó lehetett, valójában nem lehet megállapítani az űrhajó méretét, így az sem kizárt, hogy az eredeti Marsra szálló egységhez tartozhat.

OSZD MEG másokkal is!

ufó ufók idegen mars nasa összeesküvés idegenej


Megtekintések száma: 196683

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet