Földönkívüli teleportációs sugarat vettek filmre?

2017. október 16., hétfő




Az eset során egy eltérítette sugároztak vissza az autójába. Ügyes trükkfelvétel, vagy a földönkívüliek jelenlétének bizonyítéka?

Nemrég egy igazán elképesztő, az eddigiektől is merőben eltérő ufó videó került fel az internetre, pontosabban a Liveleak oldalt.

Soha azelőtt nem sikerült még ilyet senkinek sem rögzítenie.

Ha a felvételről bebizonyosodik, hogy tényleg valódi, akkor ez lehet a földönkívüliek Földön való jelenlétének megdönthetetlen bizonyítéka.

Már most óriási a vita azon, hogy vajon mennyire eredeti a felvétel.

A videón azt látni, amint egy földönkívüli - vagy legalábbis azonosítatlan űrhajó vagy szerkezet az autóba sugároz vissza egy embert, feltehetően egy eltérítettet, akit elraboltak.

A videó készítőjének először a fényes tárgy tűnt fel a sötétben, ezért is állt félre autózás közben, és kezdett videózni egy kukoricaföld mellett.

A felvételen néhány másodpercig látható, amint egyfajta sötétzöld gomolygás jelenik meg alatta.

A sötétben ezt követően gyulladnak ki újra az autó fényei, a kukoricaföld mellett közvetlenül. Sugárral pásztázza át a járművet a korong alakú tárgy, majd hirtelen eltűnik a sötétségben.

Sokak szerint egy földönkívüliek által végrehajtott emberrablás történhetett.

Az idegenek ugyanis képesek blokkolni bizonyos elektromos berendezéseket, így akár aza utókat is, és visszahelyezni az elrabolt személyeket a járműveikbe. A most rögzített dologról és folyamatról korábban csak beszámolók, leírások voltak.

A felvételt még korábban vették fel, de mind a mai napig nem sikerült róla bebizonyítani, hogy hamis lenen, vagy manipulált.

OSZD MEG másokkal is!

paranormál ufó ufók idegen idegenek összeesküvés


Megtekintések száma: 34453





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet