Földönkívüli tervrajzok alapján épülhettek a piramisok!

2017. május 19., péntek
Kozmikus elődök fejlett vázlatai alapján mintázták őket?

A világszerte megtalálható piramisok minden kultúrában fontos szerepet játszottak. Ezeket a piramisokat azonban a mai kor modenr technológiájával sem vagyunk képesek reprodukálni.

Pedig nem egy kísérletet tettek rá, hogy ezekjet létrehozzák, és még számítógépes szimulációkat is végeztek néhány éve, melyek szintén azt mutatták, hogy egyszerűen még ma sem tudnánk olyan részletességgel és pontossággal megépíteni azokt, mint egykori készítőik.

Talán éppen eza dta azt a gyanút, hogy ezeket a hatalmas piramisokat nem is emberek, hanem idegenek építették. vagy emberek, de idgeenek segítségével.

Nem tudni, hogy az emebr egyáltlaán képes lett volna-e ennyire összetett alkotást létrehozni. A piramisok, főleg az egyiptomi piramisok ugyanis anynira pontosan vannak összerakva, hogy a kövek közé egyetlen papírlapot sem lehet behelyezni.

Eleve a kövek megmunkálásának technológiája is érthetetlen, hiszen akkoriban nem lettek volna képesek ilyesmire, pláne nem olyanra, hogy a köveket szinte lézer pontossággal vágják félbe.

Arról nem beszélve, hogy a történelmi feljegyzések szerint 20 éven át tartott felépíteni például a gízai nagy piramist.

Összesen - itt kapaszkodj meg - 2,3 millió kőtömbből építették meg, közel 20 év alatt. A becslések szerint ezek a kőtömbök egyenként 2-6 tonnásak voltak, de volt olyan is, mely a 20 tonnát is majdnem elérte.

Léteznek feljegyzések, melyek a piramist építők létszámára tesznek konkrét kijelentéseket, utalásokat. Ezeket számításba véve kijött, hogy 1 percük, és 27 másodpercük volt a munkásoknak arra, hogy egy-egy követ a helyére pakoljanak.

belátható, hogy bizonyosan volt külső segítségük. Ez a külső segítség pedig nagyon sokak szerint a földönkívüliek voltak, akik hatalmas tudást rejtettek el, és adtak később át az emberiségnek.

Állítólag ezért volt Egyiptomban elektromosság. mert az bizonyos, hogy az elektromosságot régóta ismerték, és egyes források és bizonyítékok szerint használták is.

Sőt, a kő megolvasztásának technológiáját is elsajátították, szintén ismeretlen forrásból. A sziklákat valahogyan egy szempillantás alatt átalakították olvadt és képlékeny anyaggá, mely azonnal felvetette azt a feltételezést, hogy talán egy idegen szerkezet segítségével ment végbe ez a folyamat.

Talán így készíthették azt a speciális habarcsot is, amelynek az összetételéről még ma is alig lehet valamit tudni, és mellyel összetapasztották a piramist alkotó több ezer követ.

Az ősi idegenek, akik annak idején ellátogattak bolygónkra, az ősi tudást is megosztották velünk, akárcsak bonyolult technológiájuk műszaki információinak egy részét is. Ez óriási hatással lehetett az egyiptomi kultúrára, és az építészetre is, mely robbanásszerű fejlődésnek indult.

Akárhogyan is, csak nagyon kevesen hiszik el azt, amit a tudomány állít: hogy a piramisokat nem idegenek alkották, hanem mi emberek, csak egy számunkra még mindig ismeretlen eljárással, építészeti trükkel.

Tény, hogy nem voltak buták az egyiptomiak, de az, amit több ezer évvel ezelőtt véghez vittek, még ma is minden építészeti technológiát és alkotást lepipál. Ez pedig sokat sejtet az emberiség múltjával kapcsolatban.

OSZD MEG másokkal is!

rejtély rejtélyek ufók idegenek ősi idegenek ősi tudás egyiptom piramisok


Megtekintések száma: 92030

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet