Földönkívüli tojások tartják rettegésben briteket, akik vízalatti inváziótól tartanak?

2016. augusztus 19., péntek




Titokzatos tojás-szerű képződményeket találtak több brit tengerpart mentén járókelők. Állítólag több száz ilyen tojást mosott partra a víz. Hogy mik is pontosan, azt senki sem tudja, de többen úgy vélik, hogy nem földi eredetűek, és a helyiek egy esetleges földönkívüli inváziótól tartanak.

Meg vannak ijedve a tengerpart mentén élő britek egy része. Az elmúlt időszakban ugyanis érdekes, és egyben titokzatos események vették kezdetüket.

Devon és Cornwall partjainál több száz nem földinek tűnő, tojás-szerű valamit sodort partra a víz.

Ezek a valamik egyértelműen élő organizmusok, és valóban úgy néznek ki, mintha valaminek a tojásai lennének.

Az egyik parton gyakran megforduló brit, Jess Arnieson épp a labradorját sétáltatta, amikor belebotlott a furcsa tojásokba.

"A kinézetük ezeknek a valamiknek nagyon bizarr, már-már ijesztő. Senki sem tud róluk semmit, sem azt, hogy mik lehetnek, sem azt, hogy honnan származnak." - nyilatkozta.

tengerpart

A helyiek azt szeretnék, ha megvizsgálnák ezeket a tojásokat. Szeretnék, ha olyan szakemberek látnák, akik értenek a biológiához, és meg tudnák mondani, pontosan mik is ezek, hisz jelenleg még azt sem tudni, hogy esetleg nem-e mérgezőek ezek a tojások, vagy nem-e terjesztenek valamiféle kórt.

A tojások focilabda méretűek, és az egyik oldalukon van valamiféle szerv, hatalmas ijesztő sertékkel.

Több szemtanú is beszámolt ezekről a tojásokról, melyekből sok tucatot sodort partra a víz mindkét helyen.

Biológiai kísérlet, vagy az idegenek

Mivel alig tudni valamit róluk, azonnal szárnyra kaptak a különféle találgatások, teóriák, összeesküvés elméletek, melyeknek ki tudja, talán még alapja is lehet.

Egyesek azt állítják, hogy talán valamiféle titkos biológiai kísérlet melléktermékei, melyet a tengeren végeztek egy hajón, mások szerint földönkívüli életformák.

Egyesek még katonai, és kormányzati öltözéket viselő alakokat is látni véltek az egyik éjszaka a tengerparton, talán a kormány sokkal többet tudhat, mint amit az emberek.

Azt is észrevették azok, akik találkoztak a tojásokkal, hogy az állatok, a kutyák nem szerették őket,kifejezetten fenyegetően érezték magukat ezek közelében.

foldonkivuli-tojas

Egy másik ismeretlen szemtanú arról beszélt, hogy egy ilyen tojást hazavitt, de bepánikolt, mert félt, hogy valami kikel belőle és rátámad, ezért kidobta a kukába.

A legtöbben egyértelműen attól félnek, hogy ezek valóban nem földi életformák, és az sem véletlen, hogy ilyen nagy számban mosta partra őket a víz. Néhányan komolyan egy lehetséges idegen invázió víziójától tartanak.

Vannak azonban olyan szkeptikusabb lelkületű emberek is, akik nem hiszik el az egészet, és úgy gondolják, talán egy eddig ismeretlen faj tojásai lehetnek, de még azt sem tartják kizártnak, hogy valamiféle hal, vagy más nagyobb élőlény ikrái.

tengeri-burgonya-sea-potato

A legvalószínűbb szkeptikus magyarázat szerint ezek a valamit nem mások, mint partra vetődött tengeri burgonyák- angolul sea potato - maradványai. Ha megnézzük a fenti képet, ugyanis kísértetiesen hasonlít a fent látott idegen tojásokra.

hihetetlen ufó ufók idegen idegenek


Megtekintések száma: 23463





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet