Földönkívüli űrflottát észlelt a NASA űrszondája: invázió készülődik?

2023. szeptember 28., csütörtök




A Stereo Ahead COR2 műhold olyan felvételeket készített, melyeken hatalmas méretű, ismeretlen eredetű objektumok láthatóak.

Egy hatalmas, csillagközi konvojt láthatott az egyik műhold, mely a Nap felé volt fordulva, hogy csillagunkat tanulmányozza?

Sokan úgy vélik, hogy valóban egy olyan, több objektumból álló flottát sikerült észlelni, mely nem magyarázható sem optikai illúzióval, sem valamiféle űrbéli természetes jelenséggel.

Az anomáliák méretei hatalmasak voltak, több száz kilométeres nagyságúak voltak.

Ráadásul a harmadik objektum - mely egyben a legnagyobb mert közelebb volt a műholdhoz, mint a többi - valamilyen fényt is kibocsát. Ez szintén azt erősíti, hogy nem egy fényjelenséggel, vagy hatalmas űrsziklákkal volt dolga a műholdnak.

Ezek az objektumok korong vagy ovális alakúak, és láthatóan teljesen sima a felszínük, tehát nagy valószínűséggel mesterségesek - állítják az ufó szakértők.

A szkeptikusok szerint csak arról lehet szó, hogy a műhold kamerarendszerén áthaladó, Napból érkező kozmikus sugarak okoznak zavart a képekben. Ez azonban érdekes módon más esetekben nem állt fönn.

Ráadásul a SOHO LASCO 2 műholdja is érzékelte ezeket a gigantikus hajókat.

Egy legenda szerint létezik egy titkos flotta, mely 8 hatalmas csillagközi bárkából áll, és több tucat nagyon apró, műholdakkal nagy távolságokból alig észrevehető járművekből.

Ez a flotta azért járja a Naprendszert, hogy teljesen feltérképezze azt, és kutassák, hol verhetnének tanyát. 

Az elmúlt évezredekben számos égitesten létesítettek titkos bázisokat, ahonnan a Naprendszer külső részét figyelik, fenyegetések, inváziós szándékú fajok után kutatva, valamint folyamatosan figyelik a Földön élő emberiséget is.

A legenda és az elmélet - valamint az ufó hívők szerint - a flotta azért közlekedik sokszor a Nap és a Föld között, hogy a Nap fénye miatt ne lehessen észlelni őket.

Hogy kapcsolatban állnak-e a Földön bármely kormánnyal?

Sokak szerint nagy valószínűséggel mind a CIA mind az amerikai hadsereg tud róluk, mi több, feltehetően egyfajta szövetségben is vannak velük.

Erről szólhat az igazságembargó, melyet azért hoztak létre, és tartatnak be miden háttérhatalommal a bolygón, hogy ne derüljön fény idő előtt az idegen létére.

OSZD MEG másokkal is!

ufók nasa idegenek összeesküvés


Megtekintések száma: 160452





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet