Földönkívüliek háborújáról árulkodik a Hold sötét oldala?

2018. február 26., hétfő
A túloldal tele van ősi kozmikus roncsokkal egy nem ismert technológiától…

A NASA tudja, hogy mi folyik a Holdon. Ennek ékes bizonyítéka, hogy egy ideig erősen érdeklődtek a Hold iránt, aztán az Apollo-missziókat követően hirtelen abbahagytak mindent.

Mintha valamitől nagyon megijedtek volna.

És talán éppen ez is történt…

A NASA ugyanis olyan dolgok nyomára bukkant az égi szomszédunkon, ami aláásta volna az egész múltat, mindazt, amit eddig tanultunk az emberi fajról, és annak eredetéről.

A SecureTeam 10 UFO-vadász csatorna szerint számos bizonyíték utal arra, hogy valamikor a régmúltban hatalmas csata zajlott a földönkívüliek között.

Ennek nyomait pedig a Holdon sötét oldalán vélték felfedezni.Ott ugyanis olyan romok, földönkívüli járművek és egyéb szerkezetek roncsai vannak, melyek mindenképpen egy gigászi háború konfliktusra utalnak.

Korábban már itt is szó esett arról, hogy a Holdon több helyen is - a világos oldalon is - találtak olyan régiókat, ahol olyan nyomok voltak, melyek egy bányászati kitermelő helyszín műholdas képeire emlékeztettek

Sokak szerint ez is arra utal, hogy lehetett a múltban egy olyan háborús időszak, mely arra kényszeríthette a Holdon élő civilizációt, hogy a lehető legtöbb nyersanyagot bányássza ki az égitestből, amiket aztán fel tud használni.

Az idegenek pusztító összecsapásai leginkább az űrben és a Hold közelében zajlottak. Már a kutatóknak is feltűnt, hogy a Holdunkon szokatlanul sok meteoritkráter található.

Érdekes módon a Földön azonban ehhez képest elenyésző a mennyiségük, még ha az eróziót is figyelembe vesszük…

A Hold pedig nem foghatott fel minden a bolygónk felé száguldó űrkőzetet. Az új elmélet szerint a kráterek legnagyobb része nem természetes eredetű.

Ezek valamiféle kozmikus robbanás, vagy fegyverek nyomai lehetnek.

Ezt a véleményt nem mindenki osztja, például a NASA sem.

Ők abban látják a magyarázatát a Holdmissziók leállításának, hogy a Holdról kiderült, nem elég érdekes tudományos szempontból.

Ez viszont azért érdekes magyarázat, mert a Holdon olyan mennyiségben van hélium 3, ami a világ energiaválságát megoldja, hogy az valami elképesztő. Ezért sántít a logika…

Már csak az a kérdés, ha valóban volt egy kozmikus háború, pontosa kik, vagy mik között zajlott? És miért zajlott?

Egy inváziós szándékú faj ellen védték meg az ősi idegenek a bolygónkat? Vagy valami ennél is hátborzongatóbbról van itt szó?

OSZD MEG másokkal is!

ufó ufók idegen földönkívüliek nasa idegenek összeesküvés


Megtekintések száma: 23686

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet