Földönkívüliek lehetnek a Nazca-múmiák: vizsgálati eredmények sokkolják a közvéleményt

2021. december 3., péntek




Orvosok és tudósok szerint elképzelhető, hogy a Nazca-kultúrából fennmaradt titokzatos testek nem evilági lények.

A Nazca szóról sokaknak a híres Nazca-vonalak jutnak eszébe. Pedig valójában a Nazca-vonalak mögött álló kultúra legalább olyan rejtélyes, mint maguk a hatalmas műalkotások.

Egy orvostudományi felfedezés lehet kibontakozóban, mely megváltoztathatja azt, amit a Nazca-kultúráról, és az emberiség ősi idegenekkel való kapcsolatáról gondoltunk.

Egy kutatócsoport ugyanis azt állítja, hogy a Nazca-kultúrához köthető különös múmiák nem emberek...

A perui Nazca-vonalak rejtélyét sokan kutatják. A legelterjedtebb nézet, hogy a számos állat-, növény- és geometriai rajz valójában a csillagok és csillagképek helyzetét jelzi az év különböző időszakaiban, és a vetés, aratás idejének meghatározására használták őket, de abban is sokan hisznek, hogy földönkívülieket ábrázolnak, vagy földönkívüliek készítették őket.

A kultúráról, mely alkotta őket, még ennél is kevesebbet tudni.

Először is, rejtélyüket az adja, hogy a Nazca-vonalak alapján nagyon sokan kapcsolatba hozzák őket az égi "emberekkel", azaz a földönkívüli civilizációval.

Másodsorban hogy a Nacza-kultúrához köthető múmiák koonyái midn furcsa alakúak. Ezt úgy kell érteni, hogy a koponyájuk alakja minden esetben el van torzulva, és gyakran hosszúkás, mintha nem is emberi lények lettek volna egykoron.

A fej természetellenesen megnyújtott és a homlok felett egyenes, amit a hajviselettel még inkább kiemeltek. Az ásatások során feltárt sírok esetében a Nazca-emberek 68%-ának, mindkét nem esetében, a koponyája deformált volt.

Rejtélyes módon nem maradt fenn írásuk, egyetlen egy sem, így a nyelvüket sem tudták rekonstruálni. Ráadásul olyan régen éltek, hogy mielőtt idegenek - spanyolok - érkeztek volna a térségbe, már a nyomukat sem lehetett megtalálni.

Mivel nem maradt fenn semmilyen információ a nyelvükről, felmerült a lehetősége annak, hogy a Nazca-kultúra népe talán képes volt telepatikusan kommunikálni egymással.

Felehetően az égi istenek tanították meg erre őket. A fejtorzítás sok törzsnél és népcsoportnál bevett szokás volt, így akár ez is szerepet játszhatott volna az elnyújtott fejformában, azonban nem egy ízbe találtak újszülötteket, akik szintén hasonló deformált koponyával jöttek a világra.

Egy idegen koponya rekonstruálása közben. Ehhez hasonlítanak leginkább a Nazca-múmiák koponyái is...

Sokan szorgalmazták már, hogy egy nagyon pontos és átfogó DNS és genetikai vizsgálatot végezzenek ez a Nazca-múmiákon. A DNS vizsgálatokat meg is ejtették végül, és megdöbbentő eredményre jutottak.

A múmiák ugyanis rendelkeztek egyfajta enyhe mutációval. Olyannal, amivel nem szoktak más népcsoportok rendelkezni.

Nem akkora eltérés, hogy külön fajról beszélhessünk, de az eltérés oka ismeretlen, ráadásul egyáltalán nem indokolt.

Korábban már szerte a világban találtak földönkívüliekre hasonlító csontokat...

Ehhez hozzájárul az is, hogy a múmiák testrészeinek nem mindegyike tűnik emberinek. Mintha egy másik élőlény és az ember egyfajta genetikai hibridjei lennének.

Az orvostudományi vizsgálatokat végző csapat ezért arra jutott a vizsgálat végeztével, hogy bármik is legyenek ezek a Nazca-múmiák, ha emberek is, nem teljes mértékben tartoznak - és illenek - bele az emberi civilizációba.

Genetikailag és a csontfelépítésüket tekintve ugyanis mutációval rendelkeznek, melynek eredete és oka is ismeretlen.

Sokak szerint az extraterresztriális - azaz földönkívüli- eredet bizonyítékai lehet az egész Nazca-kultúra, ezért szorgalmazzák a jövőbeni részletesebb kutatásokat, hogy még jobban megértsék a Nazca-népének rejtélyét.

OSZD MEG másokkal is!

rejtélyek ősi idegenek


Megtekintések száma: 57871





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet