Földünk légkörét mérgezik az idegenek?

2017. április 29., szombat
A Föld légkörének folyamatos és módszeres rombolása zajlik egyes források szerint.

Scott C. Waring ufószakértő nem kevesebbet állít, mint azt, hogy a Föld komoly veszélyben lehet az elkövetkező években. Arról van szó ugyanis, hogy egyes idegen fajok az atmoszféránkat rombolják, és megpróbálják annak összetételét megváltoztatni.

Nem minden idegen faj jószándékú. Egy korábbi információ szerint több mint 80 faj állomásozik, vagy állomásozott már a történelem során a bolygónkon.

Ezek egy része ártó szándékú volt, és még most is az.

A Föld légkörét nem minden faj tudja belélegezni, és a férfi szerint ezek a fajok megpróbálják titokban átalakítani az atmoszférát.

Szerinte ez lehet a magyarázat arra, hogy miért látni mostanában annyi bizarr légköri jelenséget, és szokatlan alakú felhőt világszerte.

„Módszeresen csapolnak le oxigént, mert bár ők maguk nem igénylik, a technológiájuk annál inkább.” –állítja.

Szerinte a Földet gyakorlatilag terraformálni akarják, hosszú évtizedek alatt.

Ezért romlik folyamatosan a levegő minősége annak ellenére, hogy mindent megtesz az emberiség azért, hogy visszaszorítsa a környezetszennyezést.

Hogy tesznek-e a világ kormányai ellene valamit? Scott szerint igen, és egyfajta hidegháborúban vagyunk ezekkel a földönkívüli fajokkal.

Globális háborút azonban sem ők, sem mi nem kezdeményezünk, egy titkosított csillagközi egyezmény szerint, mely mindkét felet kötelezi.

Tehát mindössze azért nem támadtak még meg minket, hogy övék legyen a bolygó, mert ezt a velünk szövetséges fajok azonnal katonai válaszcsapásban torolnák meg. A folyamatos légkör lecsapolásokat viszont nem, vagy csak nagyon nehezen tudják megakadályozni, mivel a legnagyobb titokban folynak.

OSZD MEG másokkal is!

ufó ufók idegen idegenek összeesküvés


Megtekintések száma: 317722

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet