Folyamatosan közeledik a Föld felé, de senki sem tudja, mi lehet ez az objektum

2017. december 9., szombat
A NASA nem tud, vagy nem akar tudni semmit a közvélemény számára. Sokak szerint egy földönkívüli anyahajóról van szó!

A NASA még mindig nem tudja, mi lehet az a hosszúkás, szivar alakú objektum, mely nemrég belépett a Naprendszerünkbe.

Azóta pedig folyamatosan a belső Naprendszer irányába száguld, hihetetlen sebességgel, megközelítve a Földünket.

Korábban többször felmerült, hogy esetleg egy szokatlan, szivar alakú üstökös vagy aszteroida lehet. Azonban a NASA kijelentette: soha nem láttak még ilyen alakú aszteroidáét, mert abban sem biztosak, hogy létezhet ilyen az űrben.

Arról azonban nem nagyon akarnak beszélni, hogy akkor pontosan mi lehet.

Éppen ez indította be a különféle találgatásokat, pletykákat.

Sokan úgy vélik ugyanis, hogy ez nem más, mint egy földönkívüli anyahajó. A sebessége túlságosan gyors, és nagyon hosszú, mintha egy kozmikus pálca lenne, vagy valamiféle szivar.

Egyesek szerint még sejtelmes, értelmezhetetlen jelek is érkeznek felőle, melyek lehetnek akár természetes rezgés következményei is, de akár mesterségesek is.

Egyre több olyan hiteles tudós bukkan fel és tesz megdöbbentő kijelentést az eset kapcsáén, akik tényleg a szakma által nagyra tartott kutatók, és elismertek a maguk területén. Ők azt állítják, hogy olyan ez a szivar alakú tárgy, mintha egy hatalmas anyahajó lenne.

Legalábbis a rendelkezésre álló adatok alapján ez is egy lehetőség, és nem egy elvetendő elmélet.

Egyesek felhívták a figyelmet arra, hogy ez, vagy egy ehhez hasonló objektum korábban, pontosabban 2015-ben már járt Földközelben.

Ekkor az ISS fedélzetéről sikerült is rögzíteni a távolban látható, szivar alakú tárgyat, mely egyáltalán nem tűnt aszteroidának vagy üstökösnek. Mindenki azt találgatja, hogy ez ugyanazon objektum-e, vagy sem.

A megfigyelések szerint sötétvörös színű, ami a kutatók szerint annak köszönhető, hogy évmilliók óta tartó csillagközi utazása során folyamatosan bombázzák felszínét a nagy energiájú kozmikus sugarak.

Mások szerint ez a szín mesterségesen van generálva, és a felülete feltehetőleg nem is hasonlít semmire, mint amivel eddig dolga volt az emberiségnek.

Az előzetes információk alapján 137 900 kilométer per óra sebességgel száguld, és már alig 200 millió kilométerre van a Földtől…

Az emberek és a tudomány akkor lesz biztos abban, hogy mi ez, ha a Föld közelébe kerül, a megfelelő távolságban lesz tőlünk….

OSZD MEG másokkal is!

rejtély érdekes rejtélyek ufó ufók nasa idegenek összeesküvés űrkutatás


Megtekintések száma: 61015

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet