Fordulat Rendlesham-ufó észlelés ügyében: a CIA érintettsége tagadhatatlan?

2017. május 22., hétfő
Rejtélyes momentumokat tárnak fel Britannia egyik legrejtélyesebb ufó észlelése kapcsán. Hihetetlen részeltek derültek ki.

Ha valaha volt az amerikai Roswellehz hasonló ügy Európában, akkor az minden bizonnyal a Rendlesham-közeli erdőben bekövetkezett incidens volt. Anná is inkább, mert ennek az ügynek a szemtanúi még ma is élnek, és egyszerre hárman is ugyanazt látták.

Eskü alatt, teljes felelősségük tudatában vallottak arról, hogy láttak leszállni egy földönkívüli szerkezetet.

Az egész még 1980-ban történt, amikoris Nagy Britannia is szemtanúja lehetett saját UFO-jának.

A R.A.F Woodbridge (Royal Air Force Station Woodbridge = Woodbridge Királyi Katonai Bázis) a Rendlesham Erdővel határos, ahol az Amerikai Légierő katonái lettek megbízva a baleset helyszínének kivizsgálásával.

Az eset egy decemberi napon történt, a katonák hajnali 3-kor bukkantak a kisméretű földönkívüli űrhajóra az egyik tisztáson.

Megdöbbenten látták, hogy a jármű egyértelműen nem emberi alkotás. Maga z idegen űrhajó háromszög alakú volt, és hatalmas fémlábakon állt az erdő egyik tisztásának közepén.

Vöröses fényt árasztott magából, és teljesen hangtalan volt.

A három katona végül egy ideig nézelődött, majd jobbnak látták, ha erősítéssel együtt visszatérnek a helyszínre. Mire azonban ezt megtették, már az űrhajó eltűnt, mindössze égési nyomokat és három gödröt hagyva hátra a földben, ahol a furcsa szerkezet látták előző éjjel a sötétben.

Sokáig az ügyet nemzetbiztonsági ügyként kezelték, mivel akármit is láttak ezek a katonák, biztosan nem a britek légiereje által felügyelt szerkezet volt.

Az ufó jelenségre való bizonyítékokat aztán szép lassan megpróbálták elfedni, és az egészből az jött ki, hogy talán egy titkos katonai járművet láthatott a 3 katona annak ellenére, hogy elég képzettek és tapasztaltak voltak ahhoz, hogy ne keverjenek össze egy ember alkotta tárgyat valami egészen mással.

Aztán nemrégiben váratlan fordulatot vett az ügy.

Ugyanis megjelent egy "negyedik" szemtanú is, Charler Halt tábornok. Elmondta, hogy annak idején visszatért a helyszínre, és tanúsítja, hogy valóban igaz az, amit a többi katonai állít.

Egy háromszög alakú szerkezet állt az erdő közepén, hieroglifákkal díszített külső fémes borításban, miközben fényeket sugárzott magából.

Elmondta, hogy biztos információi vannak arról hogy ugyanaz ment végbe itt is, mint Roswell esetében: a CIA azonnal megjelent a helyszínen, még az MI6 előtt, és biztosította a terepet, majd eltüntetett minden nyomot, mialatt senkit sem engedtek a közelbe.

A három katona biztosan nem hazudott, mivel komoly sugárdózist is kaptak, egyikük pert is nyert korábbi munkaadójával szemben, mivel jelentősen károsodott az egészsége megmagyarázhatatlan eredetű sugárzástól.

Elmondása szerint a helyszínen ő is vizsgálódott, és kimutatható volt egy erős, ismeretlen forrásból származó sugárzás jelenléte, valamint három, 1,5 hüvelyk méretű lyuk a földön. A fák lombkoronái is sérültek voltak, több helyen égésnyom volt látható rajtuk.

Egy titokzatos, műanyagszerű anyagot is találta az egyik lyukra a három közül, amit egy ládában szállítottak el, de a ládából később rejtélyes kömények között eltűnt az anyag, mielőtt analizálhatták volna.

A Rendlesham-incidens tehát feltehetően valós esemény volt, és a három koronatanú nem hazudott semmiben. Bár továbbra is kérdés, hogy pontosan mit láthattak, abban biztosak lehetünk, hogy valami olyan lehetett, amit nem akart a CIA, hogy kitudódjon később.

OSZD MEG másokkal is!

ufó ufók idegen idegenek összeesküvés cia roswell


Megtekintések száma: 195157

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet