Fotó A Tower meggyilkolt hercegeinek szelleméről

2015. szeptember 5., szombat




Azt állítják, bizonyítékuk van arra, hogy a Tower meggyilkolt szellemei még mindig ott kísértenek a falak között. Egy félelmetes kép árulkodik igazukról.

[dropcap]A[/dropcap]z 58 éves Christine Hamlett azt állítja, bizonyítéka van arra, hogy fotóján -melyet a Towerben készített - a két meggyilkolt herceg V. Edward és Richard szelleme látható.

A két fiatal herceget még 1483-ban vetették be a Towerbe, majd azután soha többé nem látta őket senki. Egyes teóriák szerint III. Richard király kivégeztette őket.

Christine most azt állítja, bizonyítéka van arra, hogy tényleg így történt, és hogy a hercegek nyugtalan szelleme még mindig a Tower falai közt kísértenek.

[caption id="attachment_2935" align="aligncenter" width="740"]hercegek-szelleme-a-towerben Szellem a Towerben - talán valamelyik meggyilkolt herceg?[/caption]

Az ominózus fotót előző hétvégén készítette, amikoris a Towerben bolyongott. A fényképen jól látható az a különös alak, mely leginkább egy szellemre emlékeztet. Amikor megérkezett az épülethez, érzett valamiféle furcsa jelenlétet. Mintha kapcsolatba akartak volna lépni vele a túlvilágról.

[pullquote]Túlvilági jelenlétet éreztem. Ekkor arra kértem a kísérteteket, hogy mutatkozzanak meg, majd fotókat készítettem a helyszínen.[/pullquote]

Amikor hazaért, és megnézte a fényképeket a számítógépén, akkor vált számára láthatóvá, hogy az egyik képen valóban sikerült lencsevégre kapnia az egyik - vagy mindkettő - kísértetet. Úgy nézett ki mint egy 14-16 éves, lehajtott fejű fiú, épp mint a hercegek egyike. Tényleg az egyikük lenne a képen? A nő túlvilági üzenetet kapott? Vajon mit próbálnak neki elmondani a néhai hercegek?

paranormál kísértet szellem szellemek kísértetek


Megtekintések száma: 16703





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet