Fotó bizonyítja a tündérek létezését?

2016. június 18., szombat
Egy újonnan megjelent fénykép bizonyíthatja a legendás lények létezését? Karokkal és lábakkal rendelkező apró entitások bukkantak fel a felvételen.

Egy Walesben kutyát sétáltató zenész, John Rutledge észrevette, hogy a réten, kutyája körül rengeteg apró valami lebeg. Mikor lefotózta őket, majd megnézte a fényképet, döbbenten tapasztalta, hogy ezeknek a lebegő valamiknek apró karjaik és lábaik vannak.

Az eset Newbridge közelében történt, a férfi meg van róla győződve, hogy tündéreket sikerült lefotóznia.

A fénykép készítésének pillanatában ez még nem tudatosult benne, mert messziről készítette a fényképet, de amikor odahaza jobban megnézte a felvételen szereplő apró lényeket, látta hogy pici végtagokkal rendelkeznek, és olyan, mintha ruhát is viselnének.

Mikor a kép adott részleteit kinagyította, még biztosabb lett állításában. Szerinte minden kétséget kizáróan varázslatos lények láthatóak a fényképen.

tunderek-2

És valóban, a fénykép részleten olyan, mintha ezek az apró lények kézzel és aprócska lábakkal rendelkeznének.

A tündérek létezése ma még nem bizonyított, mindazonáltal számtalan ember hisz a létezésükben. Egy londoni pincében is találtak már olyan csontokat, és egyéb maradványokat, melyek arra utalnak, hogy talán tündérektől és egyéb mitikus lényektől származnak.

A szkeptikusok úgy vélik, hogy ezen jelenségek puszta optikai csalódás következményei, és valójában hatalmas szúnyogokat sikerült lefotóznia a férfinek.

De ha így van, miért van annyira emberi alakjuk? És miért tűnik úgy, mintha még ruha is lenne rajtuk? - kérdezik sokan.

tunder-csontvaz

2007 késő Márciusában bukkant fel a BBC News 24, a The Sun, és a The NY Times hasábjain, illetve több ezer weboldalon a hír: Egy mumifikálódott Tündér maradványaira bukkantak Derbyshire-ben. Úgy nézett ki mint egy ember és lepke keresztezése, és olyan kicsi volt mint egy újszülött.

Körülbelül 8 inch magas volt, vékony, törékeny csontozattal rendelkezett. Még az arca is tisztán kivehető volt, s a fején lévő szőkés színezetű hajszálak maradványai. Az élőlényt Dan Baines találta kutyájával, mikor egy régi úton sétált Derbyshire két kicsiny faluja, Duffield és Belper között.

A környék egyébként gyakran volt a helyi misztikumok táptalaja. Errefelé a helyiek gyakran látni véltek egy az út mentén sétáló, majd hirtelen eltűnő alakot, a meleg nyári napokon alkonyatkor pedig táncoló fényeket a messzeségben.

A tündérek létezése tehát bár még nem bizonyított, sokan úgy gondolják, hogy léteznek, csak a tudománynak még nem sikerült tanulmányoznia őket.

tündér fotó


Megtekintések száma: 42864

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet