Friss adat: a berlini börtönök 80%-a muszlimokból áll!

2017. október 4., szerda
Thilo Sarrazin napvilágra hozta a adatokat, amitől a német médiagépezet retteg.

Egy volt, korábbi SPD politikus, Thilo Sarrazin olyan adatokat hozott napvilágra, melyet rendre megpróbál a német Merkeli gépezet a színfalak mögött tartani, és a nyilvánvaló jelentése ellenére nem nagyon nagy dobra verni.

Arról van szó, hogy ezen adatok olyannyira nagy gyomrost adnak a multikulti intézményének, hogy a fal adja a másikat.

Thilo szerint a német AfD később még jobb eredményeket ért el, és nem véletlen, hogy ilyen jól szerepeltek a szélsőséges erők a német választásokon.

Az emberek ugyanis változásokat akarnak. Hiába nyert Angela Merkel, elég bonyolult lesz a kormányzása, és az sem kizárt, hogy lemond, ha nem sikerül a koalíció. AZ emberek tehát változást akarnak, és elegük van abból, ami a menekültek kapcsán zajlik.

A német média ugyanis folyamatosan mosdatja a menekülteket, Angela Merkel kifejezett parancsára.

Sarrazin szerint az AfD a migrációs válságnak köszönheti a sikerét. A kisemberek ugyanis tudják, honnan megy az a sok pénz a bevándorlás költségeire.

Az író rámutatott a bevándorlással kapcsolatban egy másik problémára is:

"A berlini fiatalkorúak számára fenntartott börtönökben az ételek 80 százaléka halal, azaz muszlim. Ez sokat elárul a bűnügyi statisztikákról."

Vagyis gyakorlatilag a multikulti megbukott, de ezt a német vezetés és a német sajtó – ez utóbbi parancsra – nem hajlandó elismerni.

A német média végső lépésben egy megdöbbentően erős cenzúra eszközhöz nyúl, amit hálózati végrehajtási törvénynek hívnak.

Világviszonylatban is példátlanul komoly szankciót helyez kilátásba azon közösségi szolgáltatások üzemeltetőinek, amelyek nem lépnek fel elég expeditíven a gyűlöletbeszéd, azaz sokak szerint az igazság kimondása ellen.

A törvény ugyan most már hatályban van, de december 31-ig még csak figyelmeztetnek a hatóságok.

Ezzel a türelmi időszakkal szeretnének elég felkészülési időt biztosítani a közösségi oldalak üzemeltetőinek arra, hogy felkészüljenek a nem kis pluszterhet jelentő feladatra. A Facebooknál például 7500 fős moderátor-hadsereget állítanak fel többek között emiatt.

Ha beválik a németeknél, átterjeszthetik a világ más országaira is!

Vagyis ahogyan a migrációs kártyavár kezd teljesen összeomlani, úgy próbálják egyre jobban elnyomni az igazság hangjait a kedves vezetők.

OSZD MEG másokkal is!

európa politika kataklizma bevándorlás multukulti


Megtekintések száma: 192785

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet