Fukusima nukleáris katasztrófájának legdurvább hatásait végig eltitkolták előlünk?

2018. február 14., szerda
Borzalmas képek láttak napvilágot az IGAZI pusztításról... A szívünk megszakad!

Fukusima volt a csernobili katasztrófa után a második legborzalmasabb hatásokkal járó katasztrófa a világon. Eredetileg 2011-ben egy hatalmas földrengés söpör végig a területen, hatalmas cunamit is keltve.

Egy hatalmas robbanással sérült meg az egyik fukusimai reaktorblokk, ebből pedig radioaktív sugárzás jutott ki a környezetbe.

A TEPCO ezek után mindent megpróbált elkövetni, hogy mentse a menthetőt.

Először elkezdte japán kromány ígérgetni, hogy vége az atomkorszaknak, és új energiaforrásokra fognak támaszkodni.

Aztán ez valahogy nem történt meg...

ma ott tartunk, hogy a katasztrófát követően MINDEN EGYES NAP radioaktív izotópok sugároztak a tengerekbe, óceánokba. Ez ma már tény, és bár nehezen akarták elismerni, végül kénytelenek voltak.

A radioaktív sugárzás és az élővilág pusztulása a legsúlyosabb természeti katasztrófát idézte elő, amit az ember valaha látott.

Ezekről azonban keveset tudni, és bár a vállalat - a TEPCO - a Napot is lehazudná az géről ha tehetné - nem tudja már a szőyneg alá söpörni az élővilág pusztulását, vagy képzavarral élve, a tetemét.

Tudatosan nem szól róla a média, és még a National Geographic sem ad ilyen tematikus műsorokat, csak elvétve. Pedig egyesek szerint az óceánok tömeges fajkihalását végül a fukusimai események indíthatták el.

Az az eseményláncolat tehát a teljes élővilág kipusztulásával járhat.

Egyesek szerint arról van szó, hogy az atomipar érdekeltségi köre "fizeti" a médiát, hogy hallgassanak róla, hiszen nem akarják, hogy még népszerűtlenebb legyen az atomenergia, pláne úgy, hogy az alternatív energiaforrások már ott dörömbölnek az emberiség előszobájában.

Az élőlények különféle mutációkkal születnek.

Több fejjel, vagy éppen fej, vagy végtagok nélkül. Rákos sejtek, szövetek burjánzanak bennük, arról nem beszélve, hogy ezeket a mutációkat tovább adják az utódoknak, már ha épp tudnak szaporodni.

A Csendes-Óceán lassan 80%-a teljesen kiürült. Az állatok elpusztultak benne, ami a halászatnak is komoly gondot okoz, amit egyelőre próbálnak leplezni, de ez nem sokáig mehet így.

Bár a média nem nagyon beszél róla, szerencsére egyre több kép járja körbe a netet a sugárzás és a radioaktív szennyezés hatásairól...

OSZD MEG másokkal is!

tudomány hihetetlen összeesküvés durva fukusima környezet


Megtekintések száma: 103286

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet