Furcsa lényről készített felvételeket egy búvár

2017. június 9., péntek
Sokak szerint az itt látható videó egy misztikus lényt ábrázolhat. Mi az igazság?

A videót eredetileg egy búvár készítette, méghozzá a Nagy Korallzátony területén. Amikor a mélybe merült, még nem is sejtette, hogy minek lesz szemtanúja.

Épp az odalenti élővilágot és a körülötte nyüzsgő halakat filmezte, amikor váratlanul elsuhant a feje felett valami. Aztán oldalról is.

Akkor rögzítette azt a furcsa, emberalakkal rendelkező élőlényt, melyről azóta sem tudni, mi lehet.

A búvár nem biztos benne, hogy pontosan mit is látott, de nagyon úgy tűnt számára, hogy itt egy igazi kriptid, egy sellőt kapott lencsevégre.

Ráadásul, ha valóban egy sellő látható rajta, akkor ez az egyik legélesebb, legrészletesebb felvétel egy ilyen lényről. Korábban is kerültek már elő hasonló videóanyagok, ám ezek rendre homályosak, és szinte kivehetetlenek voltak.

A szóban forgó, vízalatti kamera által felvett anyagon látszik, ahogy a búvár a mellette elhúzó lény után szegi a fejét és a kamerát. Ebben a pillanatban még a kezei is látszanak a sellőnek.

A szkeptikusok természetesen nem hisznek a jelenségnek, és szerintük a sellőkről szóló legendák csal a folklór részei. A videón pedig valójában uszonyokat látni, nem pedig karokat.

Tény, hogy nem lehet egyértelműen megállapítani, de a lény alakja emlékeztet egy ember alakjára.

Szerinted léteznek sellők a tengerek, óceánok mélyén? Igazak a róluk szóló legendák?

OSZD MEG másokkal is!

paranormál kriptid kriptozoológia sellők


Megtekintések száma: 184756

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet