Gabonaköröket formáló ufót filmeztek le Skóciában?

2022. szeptember 5., hétfő
Elképesztő felvételen látni, ahogyan azonosítatlan tárgyak materializálnak a mezőn különféle alakzatokat. Valós bizonyíték?

Az 1996-ban készült, Skóciában rögzített felvételen két fényes gömb alakú tárgy tűnik fel a levegőben.

Nem tudni, hogy ezek a tárgyak pontosan mekkorák, mivel nem nagyon van a háttérben semmi, amit méret összehasonlításra lehet használni. Ugyanakkor egyes becslések szerint akár 2-3 méteres objektumiokról is szó lehet.

A videón látni, ahogyan hirtelen gabonakörök formálódnak - materializálódnak - a semmiből, ezen repülő szerkezetek - vagy gömbök - hatására.

Amikor a szakértők látták a felvételt, azonnal azt vizsgáltak, hogy mik lehetnek ezek a fehéres gömbok, és hogyan vannak kihatással a mezőre. Ha ugyanis valós a felvétel, akkor az első, és talán az egytelen bizonyíték egy igazi gabonakör készítésére.

Ráadásul ez esetben az idegeneket "munka" közben kapták lencsevégre.

A videóból az is kitűnik, hogy az ufók talán nem is minden esetben hatalmasszerkezetekkel dolgoznak a gabonakörökön, hanem ilyen apróbb, drónszerű szerkezetekkel.

Egyesek szerint egyfajta kinetikus energiát használnak, míg mások szerint hanghullámok segítségével - végtelen energiát lecsatolva az éterből - használtak a gabonakör alakzatainak létrehozásához.

A szkeptikusok szerint az egész videó csak egy ügyes átverés, noha nem fedezték fel utólagos manipulációk jeleit.

OSZD MEG másokkal is!

ufó ufók idegen idegenek összeesküvés


Megtekintések száma: 209733

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet