Gabriele Amorth atya megdöbbentő állítása Hitlerről és a nácikról

2017. május 23., kedd
Az egykori leghitelesebb ördögűző szerint ezért robbant ki valójában a világháború.

Lehet, hogy Gabriele Amorth atya állításai magyarázhatják meg, miért is robbant ki valójában korunk egyik legnagyobb háborúja, a második világháború?

A hihetetlen állítás még annak idején a Vatikánban ötlött fel. Gabriele Amorth atya ma már nem él, de állítása szerint több ezer démonnal vetet fel sikeresen a harcot.

Ráadásul ő volt az egyház leghitelesebb és egyben legsikeresebb ördögűzője is.

2006-ban, még mikor élt, a vatikáni Rádióinak nyilatkozott, és elmondta, hogy szent meggyőződése, hogy a második világháborút kirobbantó nácikat megszállta a gonosz.

Végig az ördög által voltak vezérelve a cselekedeteik, különösképpen Hitleré.

Az ő értelmezésében még az sem kizárt, hogy Hitler maga volt az eljövendő, Földre leszületett Antikrisztus, aki háborút és halált hozott az emberiségre, miközben mérhetetlen tisztelet és rajongás övezte.A második világháború idején pontifikáló, vitatott megítélésű XII. Pius pápa (1939-1958) „távolról” akarta kiűzni a gonosz szellemet Hitlerből, de nem járt sikerrel – állította az ördögűző.

Meg vagyok győződve róla, hogy a nácikat mind megszállta a Gonosz. Csak abba kell belegondolnunk, hogy mit tett Hitler, na és persze Sztálin. Ezt megállapíthatjuk abból, hogyan viselkedtek és miket csináltak, kezdve attól, hogy milyen szörnyűségeket követtek el parancsra”

Hitlert valójában a démon, maga Sátán szállhatta meg. Nem furcsa, hogy az egyébként festői álmokat és karriert dédelgető kamaszból később Európa és a világ legvéresebb diktátora lesz?

Az elméletet rengetegen hitelesnek tartják, különösen azok, akik nem képesek elhinni, hogy hogyan lehet ilyen gaztetteket végrehajtani.

Amorth atya szerint Hitler ismerete is a gonoszt, és az ördög parancsát követte mindvégig. Dühkitörései, furcsa jelleme is a benen lakozó gonoszból adódott.

Többen elmondták, hogy féltek tőle, még saját emberei is szinte rettegtek a szeszélyeitől.

Gabriele atya korábbi állításai szerint a gonosz nem csak egy embert képes megszállni, hanem csoportokat is. A náci rezsimet kollektíve szállhatta meg annak idején, de az is lehet, hogy a Hitlerben lakozó gonosz volt hatással rájuk.

Démoni netitások jelenlétére itt a Földön még soha nem volt konkrét bizonyíték, de ha valóban igaza volt Amorth atyának, akkor a nácik tettei mind ékes bizonyítékai annak, hogy a gonosz valóban létezik.

OSZD MEG másokkal is!

paranormál vallás hitler ördögűzés vatikán nácik ördögűző egyház gabriele amorth


Megtekintések száma: 121314

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet