Gabriele Amorth atya megdöbbentő állítása Hitlerről és a nácikról

2022. december 28., szerda




Az egykori leghitelesebb ördögűző szerint ezért robbant ki valójában a világháború.

Lehet, hogy Gabriele Amorth atya állításai magyarázhatják meg, miért is robbant ki valójában korunk egyik legnagyobb háborúja, a második világháború?

A hihetetlen állítás még annak idején a Vatikánban ötlött fel. Gabriele Amorth atya ma már nem él, de állítása szerint több ezer démonnal vetet fel sikeresen a harcot.

Ráadásul ő volt az egyház leghitelesebb és egyben legsikeresebb ördögűzője is.

2006-ban, még mikor élt, a vatikáni Rádióinak nyilatkozott, és elmondta, hogy szent meggyőződése, hogy a második világháborút kirobbantó nácikat megszállta a gonosz.

Végig az ördög által voltak vezérelve a cselekedeteik, különösképpen Hitleré.

Az ő értelmezésében még az sem kizárt, hogy Hitler maga volt az eljövendő, Földre leszületett Antikrisztus, aki háborút és halált hozott az emberiségre, miközben mérhetetlen tisztelet és rajongás övezte.

A második világháború idején pontifikáló, vitatott megítélésű XII. Pius pápa (1939-1958) „távolról” akarta kiűzni a gonosz szellemet Hitlerből, de nem járt sikerrel – állította az ördögűző.

Meg vagyok győződve róla, hogy a nácikat mind megszállta a Gonosz. Csak abba kell belegondolnunk, hogy mit tett Hitler, na és persze Sztálin. Ezt megállapíthatjuk abból, hogyan viselkedtek és miket csináltak, kezdve attól, hogy milyen szörnyűségeket követtek el parancsra”

Hitlert valójában a démon, maga Sátán szállhatta meg. Nem furcsa, hogy az egyébként festői álmokat és karriert dédelgető kamaszból később Európa és a világ legvéresebb diktátora lesz?

Az elméletet rengetegen hitelesnek tartják, különösen azok, akik nem képesek elhinni, hogy hogyan lehet ilyen gaztetteket végrehajtani.

Amorth atya szerint Hitler ismerete is a gonoszt, és az ördög parancsát követte mindvégig. Dühkitörései, furcsa jelleme is a benen lakozó gonoszból adódott.

Többen elmondták, hogy féltek tőle, még saját emberei is szinte rettegtek a szeszélyeitől.

Gabriele atya korábbi állításai szerint a gonosz nem csak egy embert képes megszállni, hanem csoportokat is. A náci rezsimet kollektíve szállhatta meg annak idején, de az is lehet, hogy a Hitlerben lakozó gonosz volt hatással rájuk.

Démoni netitások jelenlétére itt a Földön még soha nem volt konkrét bizonyíték, de ha valóban igaza volt Amorth atyának, akkor a nácik tettei mind ékes bizonyítékai annak, hogy a gonosz valóban létezik.

OSZD MEG másokkal is!

paranormál vallás hitler ördögűzés vatikán nácik ördögűző egyház gabriele amorth


Megtekintések száma: 248950





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet