Gary McKinnon vallomása: ufókat tárol a NASA és idegeneket foglalkoztat egy szerver adatai szerint

2023. november 16., csütörtök




A világ egyik legtehetségesebb hackere komoly bizonyítékokat talált idegen harci űrhajók létezésére a NASA titkos anyagai között.

Gary McKinnon az skóciai születésű hacker, 2001-2002 között 97 amerikai katonai és NASA-gépet tört fel. Gary McKinnon az egyik ügyész jellemzése szerint minden idők legnagyobb katonai számítógép betörését követte el.

Ám miután Asperger szindrómában, azaz az autizmus egyik enyhébb vállfajában és depresszióban szenved, az angol hatóságok megtagadták kiadását.

A 46 éves hacker elismerte, hogy feltörte a NASA és a Pentagon honlapját a földöntúli élet nyomai után kutatva.

Állítása szerint az általa feltört állományok között olyan is található volt, amely földönkívüli szolgálatot teljesítő katonatisztek adatait tartalmazta, illetve fényképet is talált egy idegen eredetű űrhajóról.

McKinnon olyan fájlokat is talált, mely beszámol egy szupertitkos projektet, divíziót amit az Amerikai haditengerészet vezet. A földönkívülieket vezető állományban rangok, neveket is szerepeltek.

A már említett fényképen egy bolygó felső légkörét látta az űrből fotózva. Nem volt biztos benne, hogy az a Földé, de ha nem az volt, akkor nagyon hasonlított rá. A fotón egy szivar alakú objektumot is felfedezett, ami szerinte egyértelműen nem ember alkotta tárgy volt. Egyes feltételezések szerint nem másról beszélhetett, mint a legendás fekete lovag műholdról, melyről azt sejteni, hogy idegenek alkották, és már 13000 éve a bolygónk körül kering és megfigyel.

Már köztünk vannak

McKinnon szerint az amerikai kormány eltitkolja a világ elől ezeket az információkat ahelyett, hogy beavatná az embereket. Szerinte közel van az a nap, amikor be fogják jelenteni, hogy idegen lények valóban léteznek, és nem vagyunk egyedül a világegyetemben.

Gondoljunk csak arra, hogy már

maga a NASA is elkezdte pedzegetni, hogy elképzelhető, hogy a következő évtizedekben élet nyomaira, mikroorganizmusokra, vagy komolyabb fejlettségi szinten álló lényekre bukkanunk az űrben.

Az sem kizárt, hogy a naprendszerben. Ez elég sokatmondó a világ legismertebb űrügynökségétől. Sokan sejtik, hogy valamit már jó előre tudhat a NASA.

A Csillagkapu c. sorozatban látott replikátor működés közben.

A nagy bejelentés tehát előkészítő fázisban van. próbálják lassan csepegtetni az infókat, hogy az emberiséget ne érje sokként a majd szenzációként kezelt bejelentés: nem vagyunk egyedül.

Különös, antigravitációval kapcsolatos technológiai kísérletekről szóló dokumentumokat is talált a NASA feltört szerverein. Az űrügynökség még szabad energiával is kísérletezett.

Replikátor - azaz újrateremtő - technológia és a szabad energia eszközök, illetve ki tudja, mikről nem tájékoztatják még a közvéleményt.

A hacker egyébként állítása szerint egy egyszerű Perl szkripttel jutott be a szigorúan védett szerverekre. Betörése után 92 rendbeli betöréssel hozzávetőleg 700 ezer dolláros kár okozásával vádolták meg.

Az amerikai hivatalos szervek azóta is kitartóan üldözik a furcsa fiatalembert és mindent megtesznek azért, hogy a tengerentúlon állíthassák őt bíróság elé - pedig egy ilyen esemény aligha fogja visszarettenteni a manapság kormányzati hálózatokra támadó kínai és orosz hackereket. Időközben Gary McKinnon, akit a brit hatóságok eredetileg csak közmunkával kívántak büntetni tettéért, védőivel együtt folyamatos fellebbezésekkel igyekeztek meghiúsítani Washington szándékát.

A férfi ügyvédje a kiadatási eljárás jogszerűségét vizsgáló brit lordbíróság előtt kijelentette, hogy az amerikaiak már nem sokkal a letartóztatása után, 2003. áprilisában megpróbálták zsarolni védencét. David Pannick állítása szerint Ed Gibson londoni FBI-attasé és Scott Stein kerületi ügyész öt éve arra próbálták rávenni Gary McKinnont, hogy vádalku keretében vallja bűnösnek magát és önként egyezzen bele a kiadatásába - cserében legfeljebb 46 hónapot kellett volna egy enyhébb rendszabályok között működő amerikai börtönben letöltenie.

A látszólag kedvező alkut az amerikaiak rögtön nyomatékosították is, azzal, hogy ha a NASA-hacker elutasítja a felkínált megoldást és megpróbálja elhúzni a kiadatást, akkor a vádpontonként kiszabható maximálisan 8-10 éves büntetéseket összesítve végül akár hatvan év szabadságvesztést is kaphat - amit szigorított fegyházban kell letöltenie.

Azóta McKinnon rengeteg mindene n keresztülment, és az a csoda, hogy nem hallgattatták még el végleg. Ha a jövőben valamilyen rejtélyes baleset következtében elhuny, senki se lepődjön meg. Hiszen sokkal nagyobb erőknek áll érdekében hallgatása.

OSZD MEG másokkal is!

ufó ufók idegenek


Megtekintések száma: 253792





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet