​Gazdasági összeomlás, eszkalálódó üzemanyagválság és brutális áremelkedések

2021. október 22., péntek
Mindent előe megterveztek...?

Kétségtelen, hogy az úgynevezett világjárványra ürügyként volt szükség a világgazdaság összeomlásához és a társadalmi struktúra átalakításához, ami számos vállalat végleges bezárását, az ellátási láncok megszakadását, a munkanélküliség növekedését és gazdasági recessziót eredményezett.

Ugyanígy kihasználva a közelgő északi telet, a korrupt elit felkészült arra, hogy nagyszabású áramkimaradást idézzen elő, hogy az emberek halálra fagyjanak.

Kína nagy része szintén áramhiánytól szenved, miközben az ellátási láncban folyamatos problémák vannak, amelyek világszerte késedelmeket és áruhiányt okoznak a szállítmányokban, valamint riasztóan magas gáz-, üzemanyag- és élelmiszerárakat.

Mi az oka ennek az üzemanyagválságnak, amely egyre gyakoribb áramkimaradásokat okoz világszerte? És miért emelkednek az áramárak Európa-szerte?

Amennyire látjuk, súlyos energia- és villamosenergia-válság fenyeget, és ennek következtében globális élelmiszerválság, amely soha nem látott éhínséghez és szegénységhez vezethet.

Ezért kell felkészülnünk és tiltakoznunk mindaz ellen, amit jól megtervezett módon tesznek velünk.

OSZD MEG másokkal is!


Megtekintések száma: 4741

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet