Georg Spöttle szerint ketrecbe zárja magát Európa a terrorveszély miatt!

2017. december 3., vasárnap




Az európaiak érzik, hogy meg vannak félemlítve, és nem mernek utcára menni. Aggasztó folyamatok indultak el, miközben felszámolják a nemzetállamokat.

Az ISIS folyamatos terrorban tartja Európa népét, és ez már a hétköznapjainkon is érződik.

Az emberek jóval kevesebbet mennek Párizsban, vagy választanak nyugat-európai utazási célpontot, mert félnek a merényletektől, így már Londonba is jóval kevesebben mennek nyaralni, vagy kikapcsolódni.

Az adventi időszakban pedig hihetetlen mértékűre emelkedett a terrorfenyegetettség.

A hatósági és titkosszolgálati jelentések szerint ugyanis az ISIS ráadásul karácsonyi várásrokon is tervezhet merényleteket, valamint óvodákban, iskolákban vagy akár szülészeteken is.

Sokszor már az is elég, ha valami véletlen kialakul, már azonnal megindul a tömegpánik.

ár a múzeumokban is olyan a beléptetés, mint a repülőtereken. A biztonság miatt ketrecbe zárják magukat a nyugat-európaiak – mesélte Georgh Spöttle szakértő.

Németországban, Svédországban katasztrofális a helyzet.

Malmö maga a pokol, az egész város kezd egy no go zóna lenni. Mint nálunk Berlinben, libanoni klánok uralják a terepet. Utcán, pizzériában, kávéházban lövöldöznek egymásra, fegyveres összecsapások vannak.

A párhuzamos társadalmak kezdik teljesen felemészteni ezeket az egykor virágzó európai városokat.

Alapjaiban véve sokak szerint mindössze éveink vannak hátra abból a nagy demográfiai katasztrófából, ami napjaikban fenyegeti Európát.

Németország 5-10 éven belül kulturálisan teljesen megsemmisül, aztán jönnek a franciák, olaszok, és a többi Európaiságot hirdető állam...

Végül csak a nemzetállamok maradnak, de már egyfajta muszlim többséggel leszünk addigra körülvéve, és kifejezetten szükség lesz a határok védelmére...

OSZD MEG másokkal is!

érdekes európa érdekeség politika bevándorlás


Megtekintések száma: 20229





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet