Georg Spöttle: titkos, szervezett hajójáratok hozzák át Európába a menekülteket: zajlik a mesterséges bevándoroltatás! - VIDEÓ

2018. február 21., szerda
A népességcsere 2030-ra egy iszlám Európával lezárulhat. Ez lehet Brüsszel pokoli terve?

Brüsszel tervezete már 2004-ben megindulhatott egyes hírek szerint. Már akkor nyilvánvaló volt ugyanis egyes belső vezetők számára, hogy majd bő 10 éven belül megindulhat egys globális szintű népességvándorlás, mely főleg Európát fogja érinteni.

Ezt egy korábban kiszivárgott ENSZ beszéd is alátámasztotta.

Akkor erre senki nem kapta fel a fejét. A média pedig főleg nem, mivel senki sem sejtett még semmit, csak az EU belső vezetősége, akiknek eszük ágában sem volt lerántani a tervet a mesterséges bevándoroltatásáról.

George Spöttle magyar biztonságpolitikai szakértő azt állítja, hogy a bevándoroltatás és az európai népességcsere már az orrunk előtt zajlik, és az a kevés nemzetállam már aligha tehet bármit is ellene.

Szervezetten, kamionba rejtve szállítják a migránsokat Nyugat-Európába, több ezer euróért. Emellett több olyan szervezett hajóflottáról érkeznek beszámolók, melyek szintén a menekülteket hivatottak bejuttatni az EU határain belülre.

A biztonságpolitikai szakértő az M1 Ma reggel című műsorában elmondta, hogy most már más struktúrák is „beszálltak” az embercsempészetbe, a drogcsempészet mellett foglalkoznak ezzel. 

Teherautókat és kamionokat vásárolnak Törökországban, regisztrálják, majd átépítik azokat. 

A sajtóban is megjelent szír férfi esetét hozta fel példaként, aki 5500 eurót, azaz több mint másfél millió forint fizetett azért, hogy eljusson Törökországból Németországba.

Georg Spöttle szerint már tavaly fény derült arra a tényre, amiről a nemrég nyilvánosságra került Frontex-jelentés (Európai Határ- és Partvédelmi Ügynökség) is szól:

Bizonyos civil szervezetek (NGO-k) és az embercsempészek között szoros kapcsolat van. 

„Soros-hajók” hozzák át Európába a migránsokat – emlékeztetett. A szakértő szerint az embercsempészek már a líbiai partok mellől megadják a hajók számára a pontos GPS-koordinátákat. - állítja a vilagfigyelo.com

Vagyis a brüsszeli pokoli terv foyltatódik, és láthatóan zavartalanul rombolhatják porig az EU vezetői a fennmaradt európai kultúrát.

A végső cél: egy iszlám Európa!

OSZD MEG másokkal is!

érdekes hihetetlen érdekesség európa politika menekültek bevándorlás brüsszel


Megtekintések száma: 18253

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet