George Friedman: Az EU össze fog omlani, a széthullás már megkezdődött! - VIDEÓ

2018. június 4., hétfő




Megkezdődött az, amitől mindenki tartott: a brüsszeli bürokrácia megbukott? Magyarország és térsége felemelkedhet!

Nemzetközileg is elismerik a magyar modell érdemeit, és egyre többen szorgalmazzák annak bevezetését – jelentette ki György László az Innovációs és Technológiai Minisztérium államtitkára a budapesti Brain Bar konferencián.

A Corvinus Egyetemen rendezett konferencia vendége volt George Friedman amerikai külpolitikai szakértő is, aki szerint az Európai Unió össze fog omlani.

Nagyon komolyak a különféle ellentétek az EU-ban.

George Friedman olyan komoly szakember, akinek a modleljeit és előrejelzéseit világszerte nagyon sokan készpénznek is veszik.

Az EU folyamatosan kerüli a konfliktusokat, valamint nem is vesz róluk tudomást, tömegmanipulálja a médián keresztül a bevándorlással kapcsolatban a közvéleményt, ez pedig hatalmas társadalmi törésekhez vezet majd.

Ilyne törést jelentenek az olaszok is most, ahol egy drasztikus fordulat fog lezajlani, mivel elegük van a polgároknak a menekültekből és a bevándorlásból.

Társadalmi, kulturális és politikai, valamit gazdasági nézetkülönbségek széttagoltsága miatt fog véglegh megbukni.

Egyre több olyan hang van, miszerint az EU valójában sok országnak nagyon előnytelen, és nem éri meg bent maradni. Vagyis akár egy folyamatos kilépési hullámot is eredményezhet a dolog.

Kevesen tudják, hogy az oroszok is építik a saját új világrendjüket. A pénzviéágtól és a bankrendszertől való elszakadáson dolgoznak.

Sokak szerint egyébként az EU bukása hozhatja el az olyan nemzetállamok felemelkedését, mint amilyen Magyarország is.

Teljesen új lehetőségekj várnakl ránk, ha bedől az unió.

Nehéz időszak fog ránk várni inden bizonnyal, ugyanakkor a gazdasági rabláncok leszakadnak az ország lábairól, és újra lehet egy saját gazdasága, amit nem nyomnak el a külföldi érdekek.

OSZD MEG másokkal is!

érdekes érdekesség magyarország európa politika brüsszel


Megtekintések száma: 38039





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet