George Orwell valósága - nyakunkon van a borzalmas vízió, vagy már rég benne is élünk!

2021. október 8., péntek




Ez is egy újabb összeesküvés elmélet? Majd tedd fel a kérdés akkor, amikor megnézted a filmet.

Nemrég elkezdődött a jövő. Azonban a nagy kérdés, hogy ez a jövő milyen jövő lesz, ugyanis sokan attól tartanak, hogy egy igazi riasztó világkép válhat valóra, melyet annak idején Orwell is leírt.

Amikor a terrort az elfogadtatás módszereivel kombinálják, alapjaiban változik meg valami a világban. Annál is inkább, mert az adott nézőpontból válik világossá az ember számára, hogy az összeesküvés elméletek olykor maguk a valóság...

Rengeteg más hasonló módszer létezik.

A gyógyszerek alkalmazása is ilyen. A "Szép Új Világban" a legtöbb drog legalizálva lesz, és a tudatmódosító szerek piaca hatalmas.

Hiszed vagy sem, ez az Új világ(rend) már ma is létezik, és titkos árnykormánya a tényleges világkormányok mögött húzódnak meg...

Évente több millió ember kerül pszichiátriai kezelés alá, és még több ember lesz függő valamilyen szertől.

Ezen szerek elmossák a valóság és az illúzió közti határt... amikor pedig az új világrend a fejünk fölé nő, már észre sem fogjuk venni, sem azt, hogy nincs többé szabadságunk... csak annak illúziója.

Egy megdöbbentő és folyamatos borzalmas kísérlet zajlik az emberiség ellen. Egy olyan kísérlet, mely már a hidegháború óta tart.

Genetikailag módosított szerekkel, növényekkel próbálják meg a testünket módosítani, és hamis hírekkel manipulálni az elménket, miközben különféle igényeket keltve elhitetni velünk, hogy minden évben vegyünk magunknak valami újat.

Egy kierőszakolt, futószalagon működő fogyasztói társadalom rémképe kezd kinőni a semmiből...

A nép butítása tovább folyik annak reményében, hogy ezáltal a társadalmak még butábbakká és még irányíthatóbbá válnak majd.

Mert EZ az Új világrend hatalmának egyik feltétele: irányítható, buta emberek, akik semmit sem kérdőjeleznek meg abból, amit eléjük tárnak...

OSZD MEG másokkal is!

összeesküvés új világrend háttérhatalom orwell


Megtekintések száma: 190296





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet