Giga villám rázta meg egész Oklahomát!

2016. szeptember 17., szombat




Soha eddig nem látott, közel 300 kilométeres villám cikázott végig, majd világította be az eget, mely egész Oklahoma felett szétterjedt. Sokan a HAARP éghajlat és időjárás manipuláló program művének tartják a szokatlan jelenséget.

A világ legosszabban tartó, és legnagyobb kiterjedésű eddig mért villáma rázta meg az eget Oklahomában. Franciaországban is hasonlót mértek. A villám legalább 321 kilométeres volt, és több másodpercig is tartott, ami szintén szokatlan volt.

Gigantikus méretű volt

Korábban, 2012-ben Franciaországban már szemtanúi voltak viharvadászok egy 7,74 másodpercig tartó villámlásnak.

Mindkét esemény felkerült csütörtökön a Meteorológiai Világszervezet (WMO) időjárási szélsőségeket rögzítő listájára.

Timothy Lang, a NASA kutatója elmondta, az oklahomai villám az állam keleti határának közelében lévő Tulsából indult ki, nyugatra tartva egészen a nyugat-oklahomai területsávig elért. Csaknem tíz kilométeres magasságban kezdődött és több helyen is földet ért.

HAARP időjárás manipuláció

Sokan nem tartják puszta véletlennek ezeket az óriási villámlásokat, melyeket az utóbbi pár évben egyre többször észleltek.

Szerintük a HAARP titkos program keretében módosítja az időjárást.

Ezt úgy éri el, hogy az ionoszféra összetételére hat ki különleges antennarendszere segítségével, amivel rezgéseket generál, melyek megváltoztatják a Föld atmoszférájában zajló folyamatokat.

Az ionoszférában ezáltal katalitikus folyamatok gerjesztődnek. Kicsiny beavatkozás következtében hatalmas kiterjedésű változások következhetnek be.

A HAARP nagyfrekvenciás energia kibocsátása csatolódhat a Föld által keltett extrém nagy hullámhosszúságú sugárzásokkal. Ez utóbbiakat maga a Földbolygó kelti, az egész bolygóra kiterjedő hálózatot alkot, és egyértelműen meghatározza a bioszféra lényeinek viselkedését és életműködését. 

A HAARP geomágneses hatásai beavatkoznak a Föld lüktetésébe, a kétfajta sugárzás interferenciája pedig akár az egész ionoszféra szétesését okozhatja.

Sokak szerint ennek az eredményei nem csak a szélsőséges időjárási anomáliák, hanem a nagy kiterjedésű viharok, és óriási, soha eddig nem látott villámlások is.

Külön riasztó az, hogy a mostani eset rávilágít: hiába vagyunk több száz kilométerre egy vihartól, a vihar által keltett villámok még így is belénk csaphatnak elméletileg bármikor.

összeesküvés haarp időjárás befolyásoló fegyver titkos programok titkos titkos katonai projektek


Megtekintések száma: 83517





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet