Gigantikus csillaghajót észleltek Észak-Korea felett a Nemzetközi űrállomásról?

2017. május 16., kedd




A newtoni fizikát meghazudtoló sebességgel száguldott, és egyáltalán nem tűnt légköri jelenségnek.

Az emberek évtizedek óta kérdőjelezik meg a valóságot, és sokan hisznek abban, hogy minden illúzió csupán.

Valami megmagyarázhatatlan dolog látszik az ISS - Nemzetközi Űrállomás - fedélzetéről, ahogyan elhúz Észak-Korea felett.

A felvételen valóban jól kivehető, ahogyan egy nagyon erős fény kibocsátó - vagy csak a nap által megvilágított - objektum elhalad azon a részen, ahol a hírhedt diktatórikus állam helyezkedik el.

A videó tanulsága szerint a szokatlan valami a légkör felsőbb rétegeiben haladt, a felhők között, melyek néhol eltakarták, majd újra előbukkant közülük.

A newtoni fizikát alapjaiban hazudtolja meg, ugyanis olyan hihetetlen sebességgel haladni, amire egyetlen ember által alkotott űreszköz sem képes.

Sokan ezért is gondolják azt, hogy valójában egy földönkívüli csillaghajót sikerült lencsevégre kapnia a Nemzetközi Űrállomásnak.

Mások pedig azzal az elmélettel álltak elő, hogy talán egyfajta óriási hologram vetült ki a légkörbe, melyet a HAARP állított elő, az ionoszféra manipulálásával.

Akárhogyan is: valamit, amit nem tudunk megmagyarázni, rögzítettek és filmre vettek Észak-Korea felett... Talán valóban nem vagyunk egyedül a Földön?

OSZD MEG másokkal is!

ufó ufók idegen idegenek összeesküvés


Megtekintések száma: 87831





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet