Gigantikus idegenek burjánzanak a Szaturnusz gyűrűjében?

2016. augusztus 23., kedd




Egy volt NASA szakember azt állítja, hogy belső információ vannak arról, hogy idegenek élnek a Szaturnusz sűrű gyűrűjében, és évtizedek óta egyre csak szaporodnak. 

Ezek az életformák már évezredek óta tudnak rólunk, és folyamatosan figyelnek minket. Az emberiség is tud róluk, és fedett szervezeteken keresztül - mint amilyen a NASA néhány titkos missziója - vizsgálta őket az elmúlt években.

Kétségtelen, hogy nem vagyunk egyedül a világegyetemben. Dr. Normal Bergrun, aki korábbanm több évig a NASA szakembereként tevékenykedett különféle missziókban, azt állítja, hogy ismeri a választ a kérdésre, és szerinte a NASA és más szervezetek már évtizedek óta tudnak az idegenek létezéséről.

Mi több, figyelik, vizsgálják őket. Dr. Bergrun a Locheed Martin projekten is dolgozott, így rengeteg bennfentes információval rendelkezik.

Merész állításait rengetegen osztják más, korábbi NASA munkatársak, volt űrhajósok is.

nasa-emblema

Nem sokan állnak ki ezzel a nyilvánosság elé, hiszen ilyenkor a legtöbbször egyszerűen bolondot csinálnak belőlük,  vagy szakmailag teljesen ellehetetlenítik az illetőt.

Ősi idegenek nyomárra bukkantak a NASA-nál

Dr. Bergrun elmondása alapján a NASA létrehozott egy olyan titkos alosztályt, melynek nem teljesen a csillagászati dolgokkal kellett foglalkoznia.

Azt vizsgálták, hogy a rég letűnt, sokezer éves civilizációk, kultúrák miért voltak képesek komplett csillagrendszereket ábrázolni úgy, ahogyan azt csak az 1950-es évektől voltunk képesek.

osi-repulo-szerkezetek-hieroglifak-egyiptom

A tény, hogy ilyen dolgokat vizsgáltak és számításba vettek, már önmagában sokat elárul, például azt, hogy nagyon is komolyan vették az ősi idegenekről szóló "legendákat".

A vizsgálat bár soha nem zárult le, és a részleget indok nélkül megszüntették,

rengeteg olyan anyag gyűlt össze, mely alátámasztotta, hogy a Földet egykor idegenek látogathatták,

mert nem tudták más ésszerű magyarázattal megtámogatni azt az elképzelést, hogy miért rendelkeztek az ősi civilizációk ennyire pontos asztrológiai tudással.

Idegen objektumok a Szaturnusz gyűrűjében

Dr. Bergrun és néhány kollégája arra jutott, hogy az idegenek nem csak a régmúltban látogatták bolygónkat, hanem a modern, jelenlegi időkben is.

A NASA és az amerikai kormány titkos szervei nem tudták pontosan lekövetni, hogy honnan érkeznek, és hová távoznak az idegen csészealjak, és egyéb szerkezetek, mikor az emberek ufókat észleltek, de

abban biztosak voltak, hogy a naprendszeren belül kell keresni egy esetleges rejtett, idegen bázist.

Dr. Bergrun meg van róla győződve, hogy a Szaturnusz gyűrűjében fészkelnek az idegenek.

szaturnusz-ufo-2

A Szaturnusz főleg a gyűrűrendszeréről ismert, amely az egyik leglátványosabb objektum a Naprendszerben. A gyűrűket már kisebb távcsővel is meg lehet figyelni. 6630 és 120 700 kilométer magasságban találhatók a Szaturnusz egyenlítője fölött.

Vastagságuk mindössze 10 m körüli, helyenként azonban 4 km-es magasságot elérő „hullámok” találhatók benne.

Főleg kőzetekből, vas-oxidból és jégrészecskékből állnak, amelyek mérete a porszemtől a kisebb személygépkocsiig terjed. A főbb gyűrűk nevei: D, C, B, A, F, G és E (a bolygótól való távolság függvényében).

A tudósok furcsa anomáliát már többször tapasztaltak a gyűrűben.

szaturnusz-ufo

Nemrégiben az F gyűrűben észlelték, amely valószínűleg a legaktívabb az összes közül, tulajdonságai akár néhány óra alatt megváltozhatnak.

Ez nem lenne szokatlan, hiszen a gyűrűkön belül rengeteg kisebb égitest van, amiket normál esetben a körülöttük lévő porfelhő miatt nem veszünk észre, írta John Weiss, a Washington State University kutatója, aki a Szaturnusz gyűrűrendszerének tanulmányozásával foglalkozik.

Az említett objektumok viszont nem mozdulatlanok, gyakran keresztülhaladnak a gyűrűkön, és rengeteg porszemcsét löknek ki belőlük.

A kilökődés során létrejövő forma a Szaturnusz holdjának, a Prométheusznak köszönhető, amely gravitációs vonzásával alakította ki a kilövődő anyag (jet) jellegzetes alakját.

rejtelyes-objektum-szaturnusz

A kutatók tanácstalanok arra vonatkozóan, hogy mi lehetett a felvételen. Azonban egyelőre találgatások sincsenek. Egy feltételezés szerint nagyon apró a Szaturnusz körül keringő aszteroidák lehetnek, míg

más feltételezések szerint azonosítatlan mesterséges szerkezetekről van szó.

Idegen eredetűnek tűnő tárgyakat már korábban is észleltek a Szaturnusz környékén. Legutóbb például a Szaturnusz egyik holdjának különféle anomáliái keltették fel a közvélemény figyelmét.

Mr. Bergrun meg van győződve róla, hogy az idegenek itt élnek,

egyre gyakoribbak az anomáliák, melyek voltaképpen óriási idegen anyahajók lehetnek.


Az utóbbi években megszaporodó észlelések nem a véletlen művei, ugyanis több ufó kutató is azt állítja, hogy a Szaturnusz gyűrűiben lakó idegenek terjeszkednek, egyre több idegen szerkezet kering a gyűrű törmelékei között.

Az őskorban látogató idegenek leszármazottai, és folyamatos megfigyelés alatt tartják az emberiséget. Nemártó szándékúak, és rejtve élnek, nem szeretnének komolyabban beavatkozni az emberiség fejlődésébe.

rejtély rejtélyek ufó ufók idegen földönkívüliek idegenek


Megtekintések száma: 46139





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet