Gigantikus ismeretlen lények, melyekről felvétel készült

2017. június 22., csütörtök




5 rejtélyes, és megmagyarázhatatlan felvétel.

Mindig is éltek a bolygónkon olyan lények, melyek mintha nem is e világ szülöttei lettek volna.

Az elmúlt években számtalan alkalommal készítettek meglehetősen bizarr entitásokról különféle mozgókép anyagokat,és fényképeket.

Bár ezen esetek rendre nem kaptak nagy figyelmet a médiában - sokak szerint eleve nem véletlenül - mégis szélesebb körben el tudtak terjedni az interneten, bátorítva ezzel másokat is, hogy számoljanak be korábbi észleléseikről.

Ma már több ezer ember van szerte a világon, akik láttak hasonló, nagyméretű élőlényeket.

Olyanokat, melyeknek nem is lenne szabad létezniük alakjukból, képességeikből kiindulva. A felvételek tanulsága szerint azonban mégis itt vannak a Földön, és időnként az ő világuk, és a miénk összetalálkozik, így az emberek számára is nyilvánvalóvá válik: nem a mi dimenziónk az egyetlen, melyben élet alakult ki.

A legtöbben ugyanis azt tartják, hogy ezen élőlények vagy entitások valójában interdimenzionális lények, melyek egy másik síkból vándorolnak át időnként a mi síkunkba.

Az alábbi videóban 5 ilyen rejtélyes esetet mutatnak be, felvételekkel együtt. Ezek nagy részére ma sincs egyértelmű magyarázat, bár vannak különféle tudományos szemléletű sejtések.

Te mit gondolsz?

OSZD MEG másokkal is! 

paranormál rejtély rejtélyek megmagyarázhatatlan szörny szörnyek kreatúrák interdimenzionális utazók


Megtekintések száma: 135001





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet