Gigantikus megkövült lábnyom bizonyíthatja az ősi óriások látogatását a bolygónkon?

2023. július 2., vasárnap
Nem majomtól, nem is nagytestű emlőstől származik. Sokkal inkább tűnik meggyőző bizonyítéknak a nefilimek egykori ittlétére - állítják.

Rengeteg különféle legenda, ősi történet és elbeszélés főszereplői óriások voltak, nem véletlenül. Nagyon sok régész állítása szerint ugyanis éltek óriások a Földön.

Ezt azonban a mainstream média és a régészek nagyobb többsége nem támogatja, mint teóriát, mert túlságosan át kellene formálnunk az ember eddig tanult történelméről alkotott képünket.

Ennek ellenére tagadhatatlan, hogy a görög mitológia, a Biblia, de mér a Korán is ír hatalmas, több méter magas emberszerű lényekről, nefilimekről.

Egy Kínában talált lelet egy olyan hatalmas, több méter magasságot is elérő emberi lénytől származhat, melynek léte elméletileg lehetetlen az általános történelmi ismereteink alapján. A jelek szerint azonban mégis az a helyzet, hogy létezett.

Ez pedig azt vonja magával, hogy hamisak a jelen történelmi ismereteink...

Ráadásul nem ez az első ilyen régészetileg hiteles lelet, mely az ősi nefilimekkel kapcsolatos, de az egyik legjelentősebbek között van.

Egy Pingyan nevű kicsiny faluban délnyugat Kínában találták meg azt a kősziklát, melybe egy emberi lábnyom van süllyesztve. Azonban ez a lábnyom többszöröse egy átlagember lábnyomának. Ráadásul a kora is felettébb különös találgatásokra adhat okot.

20 centiméter széles, 3 centiméter mély, és már fosszíliaként lehet rá tekinteni, tehát minimum több százezer éves.

Egy átlagos emberi láb szélessége 16 és 18 centiméter között van. 20 centiméter széles lábról még sohasem számoltak be. És ez csak a szélesség...

A 2016-ban felfedezett gigantikus lábnyom tehát emberé lehet. Annál is inkább, mert az elemzések és mikroszkópos vizsgálatok is kimutatták, hogy nem egy nagyméretű majomtól, vagy egyéb emlőstől származnak a talpnyomok.

Az előzetes kormeghatározás döbbentette le leginkább a tudósokat, ugyanis ezen eredmények alapján a lábnyom maga legalább 200 millió éves. Ez pedig meghazudtolja a történelmünket. Mi van, ha az óriások valóban együtt éltek velünk? Vagy ha mi magunk is részben ezen nefilim óriások leszármazottai vagyunk?

Egyes paleoasztronautikai elméletek szerit a nefilimek félig ember, félig földönkívüli lények voltak.

Érdekes módon a felfedezést követően megjelent néhány újságcikk után alig lehetett hallani az egészről. Sokak szerint azért, mert azonnal megpróbálták eltusolni az ügyet, az egészet pedig elhitelteleníteni.

Ennek ellenére világszerte találtak már korábban is hasonló lábnyomokat. Egy ízben még egy nagyon idős, szinte ember előtti időkből származó cipőtalp lenyomatot is, míg Afrikában 2012-ben került elő egy szintén sok millió éves lábnyom maradványa.

Az óriások nyomai tehát annak ellenére megtalálhatóak ma is bolygónkon, hogy azt a régészet egyes képviselői módszeresen megpróbálják eltüntetni az emberek elől.

Így csak idő kérdése, hogy mindannyian ráébredjünk arra, mi is volt az igazi múlt, amit tanítani kellene az iskolákban.

OSZD MEG másokkal is!

rejtély rejtélyek elveszett civilizáció óriások nefilimek előző emberiség


Megtekintések száma: 152623

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet