Gigantikus vakcinaháború: tényleg halálos méreg van a védőoltásokban, vagy az egész csak egy alaptalan felvetés?

2017. június 16., péntek




Mi az oltások valódi célja? És egyesek szerint miért kellett több tucat tudósnak meghalnia egy ijesztő felfedezés feltárása után? A vakcinákról, oltásokról őszintén! Szakemberek, orvosok szólalnak meg, mi folyik a színfalak mögött.

A mai napig nagy kérdés sok államban főleg Amerikában, hogy oltatni, vagy nem oltatni? Ugyanis néhány évtizede ütötte fel a fejét először több olyan hang, akik azt állítottak, hogy az oltásokban mérgező anyagok vannak.

Szeretnénk leszögezni, hogy nem vagyunk oltásellenesek, és ez a cikk sem annak készült. Igyekszünk megmaradni pártatlannak, mindazonáltal az érem mindkét oldalára felhívjuk a figyelmet. Mert az egyértelmű, hogy bizonyos mértékben megkerülhetetlenek, és szükség is van rájuk! A kérdés, hogy milyen formában, arányban, és milyen kockázatokkal.

Ez pedig egy olyan láncolatot indított el, mely mára már egy egész mozgalommá nőtte ki magát.

Sokan összeesküvésnek titulálják, mások eltitkolt igazságként kezelik, amit a gyógyszerlobbi és a vakcinagyárak nyomnak el. De vajon mi az igazság?

Tényleg mérgeznek minket az oltásokon keresztül? És valóban félreállítanak - ha kell, bármilyen eszközzel - bárkit, aki az útjukba áll, és megkapargatja a felszínt, nyilvánossá téve a piszkos titkokat?

"Megkapják az oltást, és még aznap éjjel 39,5 fokos lázuk lesz, elalszanak, három hónappal később pedig elmegy az eszük. Ez holokauszt, amit ebben az országban csinálnak" – ezek a mondatok a neves amerikai politikusdinasztia leszármazottjának, Robert Kennedy Jr.-nak a száját hagyták el annak idején.

Számtalan esetben több tudós és szakember került elő, akik megelégelve azt, ami titokban folyik az egészségügyben, felálltak, és elmondták, hogyan is zajlik az egészségügy "halálipara".

Korábban arról is szóltak a hírek, hogy alig egy év leforgása alatt közel 60 orvos halt meg rejtélyes körülmények között. Egyesekkel gyilkosok végeztek, és ez bizonyítható, míg mások furcsa balesetekben vesztették életüket. Nem állították ők sem, sem soha senki, hogy minden védőoltás, és egyéb oltás egytől-egyig káros.

Azt viszont igen, hogy ezek jó része tartalmazhat veszélyes anyagokat, és néhányukról tudnak az oltóanyag gyárak, csak egyszerűen nem érdekli őket. Sőt, ők alapvetően abban érdekeltek, hogy még több gyógyszer és oltóanyag fogyjon.

A konteók szerint a 60 mára már elhunyt orvos közül mindegyik rájött arra, hogy egy a rákhoz erősen köthető enzim megtalálható egyes vakcinákban.

A nagalase egy olyan enzim, protein, amit a rákos sejtek és vírusok gyártanak, és valójában ez az, ami immunhiányos szindrómákat, autizmust, valamint számos más durva problémát idézhet elő. Erről a vakcinagyártók soha nem beszéltek, pedig belekerül egyes vakcinákba.

Mint ahogyan arról sem, hogy komoly, autizmushoz hasonló tüneteket és hosszabb távon autizmust is okozhatnak.

Sajnos egyre több szakember, és statisztika erősíi ezt meg, mára számos független kutatás is igazolni látszik ezeket a dolgokat.

A legfőbb gond tehát nem is feltétlen magukkal az oltásokkal van, hanem azzal, hogy nagy kockázatokat hordozhatnak magukban, de nem mondható el, hogy mind egyformán veszélyes lenne.

Komoly gond lehet az is, hogy a védőoltások immunizálják nem csak a társadalmat, de az egyes betegségeket is. Vagyis mivel az emberek oltást kapnak, nem képes a szervezetük megtanulni leküzdeni a vírust.

Az immunrendszerünk nincs így edzésben, mivel egy kétes eredetű szer elvégzi helyette a munkát. Ha pedig egy sportoló helyett az edzője úszik, akkor egy megmérettetéskor csúfos kudarcot fog vallani...

Sokan tehát a szakemberek közül is attól tartanak, hogy az oltások egy olyan generációt hoznak majd létre, akik nem képesek majd egy egyszerű megfázással sem megküzdeni, és ilyen-olyan nyavalyák fogják őket sújtani.

Tény, hogy sajnálatos módon hazánkban is egyre növekszik az autoimmun vagy krónikus betegségekben szenvedő gyermekek száma. Sokan ezt is az oltások számlájára írják, mert az első bevezetésükkor kezdett növekedni az előfordulásuk.

Azonban az igazsághoz másfelől az is hozzátartozik, hogy Amerikában komoly gondok adódtak a nagy oltásellenességből is. Ott ugyanis vallási és egyéb okokból mentességet lehet ezek alól kapni, tehát könnyen kijátszható a rendszer. A nagy oltás elutasítottság miatt Amerikában felütötte fejét egy 2000 óta eltűntnek hitt betegség, a kanyaró is több ízben.

Nagyon nehéz és rendkívül kényes kérdésről van tehát szó, a hol nem lehet egyértelműen állást foglalnia dolgok mellett magánemberként sem.

Egy biztos azonban: az oltásokkal járó kockázatokat nagyon sok esetben a szakemberek szerint sem végzik el kellő alapossággal. A hosszabb távú következményeiket pedig gyakorlatilag soha nem is vizsgálták, hiszen akkor még most is számos - ma alap oltásnak számító szer - nem létezne, vagy még kísérleti laborok "lakója" lenne.

Ez pedig még több ember halálát okozhatná, mint az, ha nem adják be az embereknek.

Felsorakoztatható tehát pro és kontra érv is az oltásokkal szemben, és az oltások mellett. Egyet azonban ne feledjünk. Legyünk mindig résen.

OSZD MEG másokkal is!

összeesküvés egészség rákkutatás feltáró egészség megelőzés


Megtekintések száma: 114797





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet