​Globális Kémiai Merénylet Az Atmoszféra Ellen? Ipari szintű mérget lélegzik be minden ember?

2022. április 19., kedd
Elsőre horror fantáziának vélhető, de vajon van alapja a chemtrail-konteónak? Utána jártunk a teljes igazságnak.

Régóta számtalan chemtrail konteó mesél arról, hogy egy vagy több amerikai projekt keretében repülőgépekről veszélyes alumíniumkeveréket szórnak a légkörbe, többek között Európa felett is.

Ezzel a módszerrel az atmoszférát szeretnék lehűteni és az ózonréteget igyekeznek helyreállítani.

Ez a hivatalos álláspont, és emögött tényleg van igazság, ami az egész chemtrail konteónak újabb löketet adott.

Mit is állítanak a chemtrail hívők?

Ők egész pontosan azzal vádolják a világ kormányait, hogy szándékosan, tudatosan küldenek fel pilótákat, hogy vegyszerezzék a légkört, folyamatosan megbetegítve ezzel a lakosságot.

“Sokan felfigyeltek már arra a jelenségre, hogy ami első pillantásra a repülőgépek utáni szokásos kondenzcsíknak néz ki, még percek múlva sem oszlik szét, mozdulatlanul lebeg a magasban. A csíkok vagy cseppek aztán lassan, folyamatosan, kb. 30-60 perc alatt szétterjednek, sűrű, „habos”, felhőszerű masszát alkotva.

Ha a nap valahol kibukkan a felhőből, furcsa udvar keretezi, amelyben halvány szivárvány tűnik fel. (Ezt a jelenséget az alumíniumporon megtörő fény idézi elő.) A repülőgépek által szétpermetezett anyag, ill. a módszer angol neve chemtrail, szabad fordításban kémiai anyag által alkotott csíkok.

Mindössze néhány óra múltán a léghőmérséklet valósággal zuhanni kezd, akár 7 °C-ot is. Ezzel párhuzamosan a levegő páratartalma is egyenletesen 30%-ra csökken.

Ez a jelenség a magasban szétpermetezett anyagban található báriumsók jelenlétének tulajdonítható. Ismételt szórás után a páratartalom már csak kisebb mértékben csökken.

Az így kialakult lehűlés és szárazság makacsul, akár napokig tartja magát; általában napsütéses, de feltűnően párás és hűvösebb az időjárás. Eső ilyenkor soha nem esik. Szintén feltűnik az égbolt színének fakósága.”

-hangoztatják a chemtrail konteó hívei.

Igaza van a chemtraileseknek?

Nem, de mégis részben igen, csak nem úgy… A legtöbb vád, a lakosság szándékos megbetegítéséről, meg hatalmas, evgyszerrel teli tartályokból való permetezésekről valószínűleg csak városi legenda vagy nem bizonyítható szóbeszéd.

Azonban a légkör felelőtlen, különféle vas reszelékekkel és egyéb okos porral való telepermetezésének veszélye az utóbbi években valóban fennállt, aminek beláthatatan következméyneire ténylegesen felhívták a figyelmet a tudósok.

A kutatók már legalább 12 éve keresik a megoldást a sokat emlegetett klímakatasztrófára. 1991 márciusában a két kínai származású amerikai, David Chang és I-Fu Shih, az USA szabadalmi hivatalában oltalmi kérelmet nyújtottak be a következő címmel: „A sztratoszféra dúsítása Welsbach-részecskékkel a globális felmelegedés csökkentése érdekében”.

Az úgynevezett Welsbach-részecskék fém-oxidok, amelyek az üvegházhatású gázok által csapdába ejtett hőt infravörös hullámokká alakítják át.

Ezek a hullámok kijutnak a világűrbe, így létrejön a kívánt hűtő hatás. A szabadalom szerint a rendkívül parányi fémszemcséket sugárhajtású repülőgépek üzemanyagához keverik, így azokat a gép hajtóműve működése közben kijuttatja a levegőbe.

Főképp alumínium-oxidokról, valamint báriumsókról van szó. A fémszemcséknek kétszeres funkciót tulajdonítanak.

Egyfelől – mint említettük – a földről kibocsátott hőmérsékletet bonyolult fotokémiai eljárás során fénnyé, majd infravörös hullámokká alakítják át, végül utóbbit a világűrbe sugározzák ki. Másfelől a beáramló napfény egy részét az alumíniumpor megtöri, illetve visszatükrözi.

Mintha mindez önmagában nem lenne elég, a Welsbach-szabadalom végén még azt is olvashatjuk, hogy az atmoszférába juttatott részecskék hatásukat akár egy éven át folyamatosan képesek kifejteni, amennyiben a kezelt terület kellő mértékben telítődött velük.

Bill Gates is támogat olyan projektet, melynek keretében például krétaport juttatnának a légkörbe, így akadályozva a Napfény egy részének felszínig eljutását.

A legtöbb tudós azonban figyelmeztet: a légkör és az időjárás egy olyan összetett és globális rendszer, melybe ha beavatkozunk, azza akár világkatasztrófát is előidézhetünk, mivel senki sem tudja, milyen következményekkel kellene számolnunk hosszabb távon…


Megtekintések száma: 86131

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet