Globális szintű bejelentésre készülnek: egyre többen állítják, hogy közel a NULLADIK nap!

2021. október 20., szerda




A NASA már tud az űrlények létezéséről és hamarosan lehull a lepel? Mi fog történni, és mi állhat a közelgő nulladik nap mögött?

A Nulladik nap. Így fogják nevezni azt a történelmi fordulópontot, amikor az ember olyan információkhoz jut majd a létezését és a múltját illetően, valamint a kozmosszal kapcsolatban, ami után már semmi sem lesz ugyanaz.

Ezzel a szivárogtatással, bejelentéssel ugyanis minden meg fog változni.

A vallások átalakulnak, egy részük pedig összeomlik majd a bejelentést követő 72 órában. milliárdok fognak elpártolni ideológiáiktól, hitéleti válság uralja majd a felekezeteket, és a világ ateista fele is teljesen tanácstalanul fog állni a kialakult helyzet előtt.

Be fogják ugyanis jelenteni a földönkívüliek létezését.

Erre pedig még ma sincs teljesen felkészülve a világ, és belegondolni is bizarr, milyen hatásai lesznek a társadalomra ennek.

A világ legnagyobb és egyben legszervezettebb hackercsoportja, az Anonymus szerint a NASA már csak rövid ideig tarthatja titokban, hogy léteznek földönkívüliek.

Az Anonymus szóvivője 12 perces videóban magyarázza, nemcsak, hogy elképzelhető, a Földön túli élet, de hivatalos dokumentumokra hivatkozva ki is jelenti azt.

Az elmúlt években számtalan alkalommal nagy bejelentéseket tett a NASA.

Ez pedig a végső bejelentésre való felkészítés lehet, amivel folyamatosan adagolják a híreket.

Az Anonymus állítja, hogy az emberiség már kapcsolatba lépett földönkívüliekkel. Idézik Thomas Zurbuchent, a NASA egyik szakemberét, aki szerint a földönkívüli élethez köthetően történelmi felfedezés előtt állunk.

Idézik dr. Brian O’Leary-t, a NASA egyik volt űrhajósát is, aki szerint bőséges információ áll rendelkezésre, hogy az idegenek már régóta figyelik az emberiséget. 

Továbbá hivatkoznak egy, az FBI honlapján megtalálható dokumentumra, ami szerint nemcsak, hogy az idegenek kapcsolatba szoktak velünk lépni, de másik dimenzióból is érkeznek hozzánk látogatók.

OSZD MEG másokkal is!

ufó ufók idegen földönkívüliek nasa idegenek összeesküvés


Megtekintések száma: 101109





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet